ЦМОС преноса врата

F

firsttimedesigning

Guest
Имам проблема да схватим како да дизајнирате ЦМОС пренос врата. Не знам шта да ставим напон за + Вцц и-Вцц. Покушао сам неколико различитих вредности, 1,2 и сл, међутим, каденца предосјећај увек ми даје поруку упозорења која каже "највећи одлив раскрсници тренутни прелази 'имелт'...". Желим да знам шта је вредност имелт. Такође, постоји ли формула за расуте одвод раскрсници струје На крају, оно што вредност Вцц треба да користите да бисте спречили раскрсници тренутни прелази имелт? Хвала унапред.

1. Питање: Који су транзистори који користите - високи напон или низак напон? 2. питање: зашто би требало да се повежеш НМОС Булк и капија-ВЦЦ? цант вас само да их земљом? 3. тачка: Ваша капија пренос је у офф стању Као што је истакнуто у дијаграму, је ли то оно што желе у?

Хвала вам за одговор. 1. Питање: Жао ми је али ја не знам шта је високонапонски транзистор или низак напон транзистора. Никада нисам чуо за те термине пре. 2. питање: Ја сам повезан на групно-5В јер желим негативног напона да би могли да прођу прекидач. Ако се повежем расуте на земљу, а затим најнижи напон овај прекидач може да прође је-0.7В. Такође,-Вцц не-5В, а то је напон који је требало да укључите или искључите прекидач. Извињавам се за конфузију. 3. Питање: Сваки пут када га симулирати, транзисторски разбија, јер ВГС и ВГД од НМОС транзистора премашила оксида пробојни напон. Тако да сам чак и не знам да ли је овај прекидач у офф стању. Волим да знам на шта Вцц напону ће се на овај прекидач и шта Вцц напон ће искључити овај прекидач. Хвала унапред

1. различите технологије пружају транзистора у различитим Радни напон. нпр. Х35Б4Д3 за 0.35ум процес може да пружи и стандардни ниског напона транзистора (3.3В), а такође пружају висок напон транзистора који могу да раде на 20В или чак 50В. 2. Ако користите два напајања, то је у реду за везу. 3. за ваш случај, ја савет да користите високог напона транзистора. али требало би да потврди своју тренутну технологија је доступна за високи напон дизајн на првом месту. регардингс

Морамо да знамо опсег напона коју покушавате да прође. Ако он укључује негативне опсега, јесте ли сигурни да је ваш процес који има троструку и могућности да га подржи?

У НМОС транзистор, диода постоји између мозгова и групно (П на групно и Н на мозгова), и вице версафор. Пмос транзистор. Требало би да увек будете опрезни да не напред пристрасности те диоде. Зато што произведе много струје која може да пређе имелт молимо вас да проверите да.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back