ЦПВ слој дефиниција огласи за антену

I

icpinu

Guest
Здраво, ја сам пројектовање ЦПВ хранили антену и желео бих да знам шта је прави начин дефинисања слојева. Ако подлоге слојеви су: Фрееспаце (отварање) Диелектрична (отворене) да добијем добре резултате (ја још увек не знају Ф се подударају мерења) ако подлогу слојеви су: Фрееспаце (отварање) Диелектрична (затворен) Фрееспаце (отворене) Онда сам дон'т гет резонанце. Који је прави начин дефинисања подлоге слој? Хвала

Здраво Приложи датотеку око антене са огласима

Здраво Ицпину, претпостављам да користите основане ЦПВ структуру. Ако нисте променили ништа на полеђини метализатион диелектричних, применом отвореног границе (Фрееспаце) под Диелектрична онда изгубите тло-равни. Ово је само претпоставка јер не знам своје структуре. Ако је то случај, морате да привуче вашу земљу ограничен равни на задњој страни Диелектрична. Надам се да је помогао, ЈБ

Хи хвала на рплиес. Фердовс И цоулднт видети никакве приложене датотеке. Најбоље

Хи ицпину и цант разумети могао сам да преузмете приложени фајл у шта значи?

Ја не знам да се десило на мој други компјутер, ја сам био у стању да га довонлоад сада. Много хвала,

Поделите своје ОГЛАСИ дизајн, атлеасе екрана. Прилог послао фердовс користи микро трака дизајн и неће вам помоћи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back