ЦСТ Студио Суите микроталасна Студио 2010 користећи Виндовс седам

A

aaea3

Guest
Поштовани Иам користећи ЦСТ 2009 али желим да убграде да ЦСТ 2010, али мислим да сам апроблем са инстлатион СП1 за ЦСТ 2010 не неко срео тај проблем раније? Хвала за све сцц Ахмед

Мислим да ЦСТ 2009 стабилнији од ЦСТ 2010, само га користим ЦСТ 2009 до стабилније ЦСТ верзија 2010 оут.хехе

панглимахитам88 је у праву ЦДТ 2010 је спор и сумњивих.

[КУОТЕ = ааеа3; 836906] Поштовани Иам користећи ЦСТ 2009 али желим да убграде да ЦСТ 2010, али мислим да сам апроблем са инстлатион СП1 за ЦСТ 2010 не неко срео тај проблем раније? [/ Куоте] Ја сам упознао овог проблема и раније, само промените име фајла СП1 датотеку СВЕ ВЕЛИКА СЛОВА, онда покушајте да га инсталирате. Прочитао сам ово негде и то ради за мене. :) ЦЕТ 2009 има проблема са Виндовс 7, тако да је боље користити ЦСТ 2010.

Здраво свима, ја сам покушавате да инсталирате ЦЕТ 2009 али кад сам инсталирати и пробати и покренути ЦДТ менаџер лиценца каже да није инсталиран. Било која идеја зашто? Су инвалиди сам Висту УАЦ-а да покренем сетуп.еке као администратор. Ја лука појма о томе шта бих могао да ради лоше

Инсталирање ЦСТ који је закрпио верзија је тешко. Један мора да буде веома опрезан у инсталације. ПЛЗ обезбеди ват је грешка вас с све тако да се може вам помогне.

Оно што сам урадио јесте следеће да покренем сетуп.еке и покрените менаџер Упдате и инсталира СП, а онда када покушам да покренете менаџер Лиценца је мене навело са грешком каже да дозвола сервис није инсталиран. Хвала

Ја га инсталира на КСП и чини се да је лиценца менаџер ради у реду сада. Хвала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back