Цанх и ЦАНЛ у ЦАН бус

A

alefandra

Guest
Поздрав! Желим да повезивање две велике брзине МОГУ примопредајници (МЦП2551), али не знам тачно како се то ради. Да ли је довољно да повеже Цанх и ЦАНЛ игле од примопредајници или морам да се везу разлог за то? Шта конектор је најпогоднији? Је ДБ9 у реду? Да ли морам да прекине аутобус са раскида отпорник на оба краја аутобуса како би се избегло рефлексије? Или су они отпорницима укључени у примопредајник? (Прочитао сам датасхеет примопредајник и да не помињемо оне отпорника). Хвала пуно унапред на помоћи!

МОГУ користи ДБ9 као стандард. Ево пиноутс. 9-пински (мушки) Д-Суб ЦАНБУС пиноут пин # сигнала Имена сигнала Опис 1 задржана надоградње 2 ЦАН_Л Доминантне Ниска 3 ЦАН_ГНД Копненој 4 задржана надоградње 5 ЦАН_СХЛД штит, Опциона 6 ГНД Гроунд, опциони 7 ЦАН_Х Доминантне Високи 8 задржана надоградње 9 ЦАН_В + напајања, опционо немате повезати разлога, само да високе и могу да низак. Сваком крају аутобуса мора прекинути са 120Р отпорник. Они нису у транцеивер као транцеивер можда неће бити на крају аутобуса.

Хвала вам пуно бтбасс! Рекао си ми све што ми је потребно да знам!

Ако две опреме су напајања можете повезати само Цанх и ЦАНЛ.

То зависи који протокол намеравате да користите, неке протокол има дефиницију конектора.

Ако 2 систем који користи један терену, није потребна за повезивање земљу, иначе би требало да повеже сигнала терену.

може да је диференцијални сигнал нето, нема земље потребна. ГНД штит ће помоћи за ЕМИ сврхе.

[Куоте = фуннинипд] може да је диференцијални сигнал нето, нема земље потребна. ГНД штит ће помоћи за ЕМИ сврхе [/ куоте] Ако су два чвора су галвански изоловани, може нема проблема.. У супротном, диференцијални напон на терену 2 чвор мора ограничен. тако да је боље да цаннецт сигнала земљу.

истина, јер возило има исте земље, две жице мрежа ће такође радити.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back