Цев са ниским влакном струје?

N

neazoi

Guest
Здраво, потребан ми је минијатурни двоструке триоде типа цеви као величине ЕЦЦ83, али који користи ниске влакном струје. 300мА је превисока. најниже боље. Да ли знате за било какву врсту?

Морате да тражи између батерија цеви као овде: [урл] хттп://ввв.фоурватер.цом/филес/батрадио.ткт [/ урл] Ако је само тренутни је важно онда тражи између УЦЦ8к серије цеви. Они имају 100мА влакном струје. Цев серије са влакном подаци су овде: [урл] хттп://ввв.дунцанампс.цом/тецхницал/тубенумбер.хтмл [/ урл]

Мислим, ви заправо тражите ниске влакном снаге. Онда Укк серије цеви не нуде корист преко Екк серије. Потребна филамент снага је углавном дефинисан простор катоде површине, тако да само минијатурне цеви посвећена батерије понуди рада значајно смањење снаге. Плашим се, за разлику од стандардних типова, који су још увек производе у малим количинама, снабдевање ове врсте ће бити прилично лош.

ФВМ у праву сте. Исте величине катодне захтева исти влакном моћ. Ниска влакном моћ цеви су батерија, цеви са Уф око 1.4В. То је тип Д или амерички цеви са 1 испред слова и нувисторс. На аудио форуму уради исто питање је постављено питање?

Најбољи избор би био "Лигхт Хоусе" цеви се користи у ТВ тјунера у једном тренутку. То су били заиста минијатурне. скоро величине то5 може. Ако ја не грешим ове ВРЕ триоде за уземљени мрежу рад. Аззи

Мислим да значи 'нувистор', метал може вентил, ови имају мале снаге грејача, обично око 2волтс@0.4А, што звучи много, али тхатс само 1 ват, низак за вентил грејач, требало би да имате да користе пребацивање производње ако желите максималну ефикасност у виши напон напајања. 13ДЕ7 може бити слично вашем након тога, његов двоструки триода, ЈА донт мислити да су произведени више, али вероватно још увек на располагању, као што је поменуто да су популарне у крајевима ТВ-предња, 2 пут радио и "домети. То је оно што они изгледају, не праве од стакла, али челика. Основана мрежа операција је техника која се користи за смањење импедансу тако да одговара 1 / 4 талас ваздуха импедансе, сличан начин као утемељена базу транни, И'две мислио ви би били у могућности да покрене један у стандардној заснива катоде начин баш као што добро. [ИМГ] хттп://и252.пхотобуцкет.цом/албумс/хх15/беетле1131/нувистор.јпг [/ ИМГ]

Нека аудио опрема једноставно смањује фајл напона (Цоол-цеви преамп гитаре) губитак добити, али ниже струје.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back