Цисцо ЦЦНА сертификат

A

anta

Guest
Поздрав свима и Срећна Нова Година ... сте недавно сам завршио и након узимања два месеца паузе, ја сам размишљати о следећем кораку у својој каријери / едуцатион...Синце проналажењу посла у мојој земљи није лако у то време и старости и Мастерс у иностранству су прилично скупе за мом џепу, био сам размишљање о Цисцо сертификатима ... Видим има и других постова о овој теми, али сам прилично збуњена ... Ја би захвални, ако ико може да ми пружи више увид у предмет ... Конкретно, ја сам желе да знају где могу наћи књиге и симулатори како би се испита, ако се разликује од земље до земље, или из године у годину и да ли је заиста вредан трошења времена и новца како би га добили .. Заиста се радујем за одговоре! Хвала унапред

Здраво Анта можете пронаћи све врсте података о Цисцо сертификатима на следећим веб ....: Д цисцовидеос.тк

Постоји много постова у овом погледу, али да резимирам, Цисцо је као главни произвођач хардверски уређај који омогућава повезивање уређаја за интернет, стаблисхед курсева и обуку у вези сертификације. Цисцо ® пирамиде показује да можете да унесете као асоциате, развити до професионалног, а затим стручњак. Као што постоје различити главних тема у оквиру предузећа као што су Роутинг & Свитцхинг, Вирелесс, ГЛАС, БЕЗБЕДНОСТ И тако даље, ецах је у вези курсева који би се могао наћи у [урл = хттп://ввв.цисцо.цом] компаније Цисцо Системс, Инц [/ УРЛ]. ЦЦНА које сте споменули залаже за Цисцо Цертифиед Нетворк Асоциате која је као што име сугерише је све о помоћи стручњака у предузећу за инсталирање, конфигурисање и решавање проблема хардверске уређаје. искрено, ја не мислим да само један ЦЦНА вам помаже да пронађете добар превозник прилику и требало би да развију доћи до виших нивоа. Али, за Цисцо сертификат, шта све ваше приоритетне предмет студија, требало би почети са ЦЦНА. Махди.

Хвала на одговору ... Мислим да ӕу почети са ЦЦНА, али је проблем како? Мислим да би било врло корисно за мене, ако у могао да ми предлажемо неке књиге и / или симулатора у циљу добијања иде .... ПС1: У принципу, колико је тешко да учи за испит сама? ПС2: Шта је дифферемце између ЦЦНА Вирелесс и ЦЦНА Роутинг & Свитцхинг? Мислим се у два различита сертификата Да ли постоји различити симулатори за сваки? Хвала унапред

Цисцо ® је као испит друге испите, али знамо да ли стварно треба да имају довољно информација и разумевања да буде оверен. Цисцо Пресс књиге (овде за ваш случај, ИЦНД1 и ИЦНД2 од Внделл Одом) су генерално Селф Студи књиге које су добре да буду подржани од стране наставника. О ЦЦНА Роутинг & Свитцхинг и ЦЦНА Вирелесс, у праву сте. они су два различита курсева. Али, оно што сте пропустили је да је доћи до ЦЦНА Вирелесс или било које друге компаније Цисцо сертификат потребно је најпре стећи ЦЦНА Роутинг & Свитцхинг. То је обавезно нису опционе. Међутим, када сте завршили са ЦЦНА, ви сте у стању да ундесратнд много ствари које треба да пређете на неки други велики као што су бежични, безбедност, ... . За симулатора, постоји много опција као што су Цисцо Пацкет Трацер или ГНС3. Оба вам помоћи да у потпуности иде са ЦЦНА. Пакетни пункција је само симулатор, док ГНС3 (бесплатно за довнлоад) реална потреба да се угледа ИОС рутера умрежавање проблема. Срећно!

МРахими ваш одговор је био од велике помоћи ... ја сам већ нашао Пакет Трацер бесплатно у нето ... Да ли знате да ли сам могао да нађем Одом је књига за слободне негде у нето превише? Хвала за одговор

Не баш! Али ако сте толико охрабрују да започнете ЦЦНА, који вреди купити копију. О Пцкет Трацер, имајте на уму да можда нећете моћи да урадите неке вежбе, јер стварно није емулатор за прекидаче и рутера. Онда када сте суочени са таквим проблемом, не брините. Заправо, најбоље ствари да се вјежба са су прави Цисцо уређајима. Махди.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back