Цодевисион АВР и Протеј СД / ММЦ симулација Помоћ

S

sakibnaz

Guest
Здраво. Радим на пројекту где је потребно да интерфејс за СД / ММЦ картицу са АТМЕГА128 за читање података писати. Ја још увек немате никакво искуство на СД / ММЦ картице интерфејса. Дакле, првобитно сам планирао да покренете симулацију са Протеус за читање писање података у СД / ММЦ картицу. Ја сам помоћу Цодевисион АВР В2.03.4 били либ СД картица укључена. Ја ћу бити драго ако неко може да ми дају два предлога: [цолор = "Блуе"] 01. Кораци за коришћење СД / ММЦ картицу либ на Цодевисион. 02. Спетс за конверзију ткт датотеку. У датотеку помоћу ММЦ. ВинХек. За Протеус симулацију морам да уметнутог за ММЦ ММЦ. У Протеус. [/ Цолор] Хвала унапред. Очекујући ускоро свој одговор. Поздрав. Сакибназ.

01. Кораци за коришћење СД / ММЦ картицу либ на Цодевисион. Прочитајте упутство. 02. Спетс за конверзију ткт датотеку. У датотеку помоћу ММЦ. ВинХек. [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад148132.хтмл [/ урл]

Ја користим исти компајлер, али не можемо да нађемо било библиотеке .. .. Ако у могао да отпремите Х и либ фајлове онда могу да видим ....:?

Можда ово може да помогне да разумеју како да користе ММЦ [урл = хттп://франк.цирцлеофцуррент.цом/цацхе/фат_сд.хтм] ММЦ / СД картице и ФАТ Туториал [/ урл] [урл = хттп://тинкерисх. цом / блог / п = 13] Користи СД или ММЦ картицу на свом следећем пројекту АВР |? тинкерисх.цом [/ урл] [урл = хттп://аврпројецтс.инфо/авр-интерфацинг/реадинг-анд-вритинг-сд -картице користи-АТмега16 /] за читање и писање СД картицу користећи АТМЕГА16: АВР микроконтролера пројекти [/ урл] Алекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back