Цртање распоред за пасивне уређаје Р, Л, Ц

B

Blackuni

Guest
Здраво, неко може делити доц / референцу везано за цртање распореда за пасивне уређаје Р, Л, Ц и њихова различита структура и валидација у космосу ЛЕ или било распореда алатки. Хвала,

Да би ефекат РЛЦ, повећати дужину металну између два инвертора или бафера.

Здраво, ја мислио моја Питање је јасно. Ја сам лукинг за документа за цртање распореда за пасивне уређаје у космосу ЛЕ или на било који распоред алата. хвала,

Здраво, сваки процес има свој сопствени скуп признавања, обележавања итд слојеве да идентификује било који Р, Л, Ц настали. би се она дата у приручнику Правило дизајна. Ако пропустите у било ком слоју алатка неће признати уређај. и тамо ће бити другачија врста итд отпорници као дифузије отпорник и поли отпорника, отпорника нвелл. сваки ће бити другачији са различитим слојевима обележавање.

хеј само у случају да у још увек треба АБТ инфо Како распореда РЛЦс (или може бити може бити корисно за неког другог) овде је сам користио Цаденце виртуоза за обављање Изглед Лаиоут отпора: за отпор, можемо да користимо 1. поли или 2. пвелл распореда. за почетак нацртајте правоугаоник са било којом од горе, ја вуд воле поли, и изаберите рес_ид слој од ЛСВ прозору нацртајте рес_ид овај слој на поли рецтанге потпуности додавање контаката на обе стране. до ДРЦ и издвојите у издвојену приказу, можете видети вредности отпора за одговарајуће области поли. Распоред вредност: капа може бити формиран између поли и Елец. Нацртајте ова два слоја, тако да се преклапају. преклапања површина доприноси капацитивности. нацртајте цап_ид покрива најмањи облик између ове две. користе металне контакте успоставити цнтацтс урадити ДРЦ и екстракт и видети вредност капу у издвојену приказу прилагоди Ур области да бисте добили праву вредност капа У Вант лука доне иет распоред на индуктора. свако ко је урадио може да баци мало светла на њему захваљује Схвета

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back