Цхоппер стабилизована ПСС ОпАмп симулације проблема

I

iamxo

Guest
доц из каденца помоћи, речено је ПСС и пноисе може да симулира хеликоптер стабилизује ОпАмп буке. па сам ово користи да симулира мој дизајн. мој дизајн је на чипу ОСЦ. Али када симулирају, ПСС функција (осцилатор) не конвергира добро, често не успева. ако сам уклони ОСЦ кола, и додајте идеално сат, а затим ПСС функција ради. Дакле, ако не желите да уклоните ОСЦ кола, и желим да симулира буке, како могу да урадим са њим? Хвала све. Мој ОСЦ фреквенције 100кХз је ниска, а ПСС функцију често добија основна фреквенција од 100кХз, као што су 46кХз, 60кХз.

осцилатор опција за прави осцилатор кола што није случај Ур, па у потребно је да је поништавање избора и ставио Ур сопствени модел сат генерације

[Куоте = сафватонлине] осцилатор опција за прави осцилатор кола што није случај Ур, па у потребно је да је поништавање избора и ставио Ур сопствени сат генерације модела [/ куоте] али моја кола има ОСЦ део, ако опозовите избор осцилатор опције , како је ПСС везе са кола?

Шта чинити у подразумевамо под ОСЦ део? чинити у имати нешто прстен ОСЦ. или ВЦО?

[Куоте = сафватонлине] Шта чинити у подразумевамо под ОСЦ део? чинити у имати нешто прстен ОСЦ. или ВЦО? [/ куоте] Да, Мој кола има ГМ-Ц осцилатор, то снабдева тактног сигнала. Дакле, када радим симулацију ПСС, изаберите ставку "осцилатор" опцију, онда не конвергира увек, баш као што сам раније рекао.

осцилатор опција за прави осцилатор кола што није случај Ур, па у потребно је да је поништавање избора и ставио Ур сопствени модел сат генерације

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back