Ц питања за интервју

P

popat_panjaru

Guest
Поздрав свима Имам толико сумњи у време интервјуа ... плз послати мене решења 1) Која је разлика измедју Ц и Ц + +? 2) Шта је објектно орјентисан програмски језик? 3) Шта је апстракција и енкапсулација? 4) Објаснити Кључне речи: јавни, приватни, заштићен. 5) Шта је на више нивоа и вишеструко наслеђивање? 6) Који је значај ентитет-дијаграма? 7) Шта је Нормализација? 8) за то време комплексност је боље-О (н ²) или О (н ЛГ н) и зашто? 9) Који су различити алгоритми за сортирање? 10) Шта је навоја? Шта је потребно да је нит? плз хелп ме чланова Попатлал Пањаравала

1) Ц у не Објектно оријентисано 2) тип програма у коме програмери дефинишу не само тип података структуру података, али и врста операција (функција) које се могу применити на структуре података. На овај начин, структуру података постаје објекат који садржи и податке и функције. Поред тога, програмери могу да креирају односе између једног и другог објекта. На пример, објекти могу да наследе карактеристике од других објеката. 3) апстракција се крије податке и енкапсулација чини нешто приватно. 4) јавне методе или типова података су они који се може приступити у оквиру истог пакета без обзира да ли им се приступи ван цласс.привате не могу приступити изван класе. 5) нивоа наслеђивања подразумева да родитељ класа има дете онда то дете има дете и тако даље ...... а вишеструко наслеђивање значи једно дете са две или више класа родитеља. 9) Избор сортирање, сортирање уметањем, гомила сортирање, спајање сортирање, брзо сортирање, сортирање балон, Радик сортирање, сортирање Бин, шкољка сортирање, бројање сортирање ...

Да ли је то заиста Ц интервју? Ниједна од тих питања се односе на Ц језику. Ц питања су обично око показивачи, Структуре, тип ливење, за складиштење, нестабилно, низ тачака, и слично.

Они питања нису од Ц, у основи питања су из Објектно оријентисано програмирање концепт, као што су Јава, Ц + +. Од ћете Гоогле-у "добију одговоре на ова питања. Ово су врло основна питања. Они који знају мало објектно оријентисаног прогамминг би требало лако да одговоре.

можете наћи одговоре на веб претраге сајту [УРЛ] хттп://ввв.оопвеб.цом/ [/ урл] и то је веома добар [УРЛ] хттп://јава.сун.цом/доцс/боокс/ туториал / Јава / концепте / [/ УРЛ]

Пањару .. Ур пита врло једноставна питања .. и нису у вези са Ц. ... Нема тела питати ова питања у Ц интервјуу ... Ако желите да сазнате у Ц + + .. само иди и сазнао након тога у може да одговори лако. без постављања било који ... К све најбоље. плз изаћи Сродни интерстед питања .... К СРИНУ

По мом мишљењу. Не бих се уопште Ц + +, то је ружно бодгед се шпагете неред језика, скрнављење чистоте Ц ". Попустљив меморије грешка компајлера, неће бити ништа, али лоше меморије у неколико година времена, вреба у датотекама неких мазохиста наказа Уник програмера, куцање у гостима у свом савијен, напиши једном, не разумем опет код. "Научите Ц + +-у 21 дана, дух! не мислите 21 година? Мислим на оне парцијалне специјализације шаблона и своје оперативне функционалности кроз непотпуни инстанца донети суза оку, о онима Вастед Иеарс. Сада Ц #, тај пут којим треба ићи, модерног типа безбедни језик са одношење смећа тај прави продуктивна задовољство кода. Ц на стероидима. Висуал Студио, промешајте и Мак, не брига шта језику који користите, мало Перл, мало рубин, цртица основних, доста Ц #, ЦЛР правила! ЦЛР је оперативни систем независна, не мора да буде оперативни систем Виндовс.

Здраво Нашао сам да је члан питао исто питање на овом форуму пре неколико месеци. Плс користите оквир за претрагу да бисте пронашли ово питања са коментарима

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back