Шематски желео - Оатлеи Електроника К055 6Ј6 вентил преамп!

A

anzic

Guest
Здраво свима, ја очајнички тражим копију шеме за Вентил преамп комплет који аустралијска компанија Оатлеи Електроника објављена давне 1996, и електронику Аустралија садржану у септембру 1996. Он користи 2 6Ј6 вентила као претпојачало и траје од ниског напона. То је био комплет број 055 и било је к055.пдф доступан на њиховом сајту која је сада нестала, да су шематски у њему. Чак и копију Електроника Аустралије поново издати у периоду од септембра 1996 ће бити страшан. Ваибацк Мацхине изгледа није индексу пдф прилоге у то време. Ако неко има копију, био бих веома захвалан. :) Срдачан поздрав, Анзиц.

Да ли је то то: [урл] хттп://теб.50мегс.цом/валве.хтм [/ урл] Кит

Здраво Кит, видео сам тај сајт пре неког времена и то је у суштини прерађена верзија Оатлеи комплет, и не показује оригиналне шеме напајања или (12В до 60В инвертор свич). Оатлеи локалитет који се користи да к055.пдф, али цант изгледа да га нигде сада. Хвала у сваком случају другарица. Ја ћу држати у потрази, али не мислим да ће га наћи сада ..... Анзиц.

Изгледа да постоји доста дискусија о томе на аудио-уради сам блог [УРЛ] хттп://ввв.дииаудио.цом/форумс/ [/ урл] Можда неко можда има копију (осим ако већ нисте тамо Покушао сам процена). Кеитх.

Хвала Кит. Управо сам регистрован тамо (Да, невероватно никада није видео тај сајт) па ћемо видети да ли неко има копију. Мислила сам да сигурно мора да постоји копија плутају негде на нету, али ствари заиста нестају током времена тужно ... Цхеерс, Анзиц.

Добио то! Заиста корисно момак на другом форуму је скенирана копија оригиналног ЕА чланак и Оатлеи белешке. Авесоме комад среће. :)

Драго ми је да је пронашла. Да ли је то на дииаудио форуму? Кеитх

Не у ствари, то је било за атомску Монетарног компјутер форуму од свих места. Исто тако се десило да је неко изграђен један од ових комплета тамо пре неколико година и још увек је имао документе. :)

Пре неколико година, Мелбурну Државна библиотека имала копије Електроника Аустралије назад на кад је радио, ТВ и хобији. Ја не знам да ли они још увек раде, али да би било вредно пробати ако неко жели да копирате ЕА чланака. Они сигурно имају копије силиконски чип. Држава Библиотеке у От капитала може задржати копије, а нарочито Сиднеју.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back