Шема АТКС ПЦ-МОТХЕРБОАРД

K

kwik

Guest
Треба шематски дијаграм било ком АТКС мотхербоард.И потребно да одредите ПС2 миш шематски диаграм.со да могу да лоцирају лако проблема.

у чему је проблем да сте наводећи? ПС / 2 порт у вези?

Да ли је то оно што тражите? [УРЛ] хттп://ввв.интел.цом/платформс/апплиед/еиацомм/референце_цонфигс.хтм [/ урл]

Хи Квик Хаппи Нев Иеар:) ево комплетан схематски за 8ГПНКСП Дуо .. Надам се да ће бити неких помоћи погледу

Хи Артем пре свега, хвала за добру везу и жао због слања ове шеме али ја не видим Ур порука док сам био постављањем мој .. радимо порука у исто време:) поздрав

Имам једно питање. Имам Ацер Аспире 5715З са де мб. Могу вам рећи из слике онога што Типе кондензатора и шта вредности су они? А шта друго није у реду са одбора?

У најбољем случају, капацитивност се може мерити, ако је један од два кондензатора није кратком споју. Требало би, свесни, да је више делова, на пример, може да МОСФЕТ прекидача бити оштећени, превише. Кондензатор недостатак може бити спонтан догађај, у најбољем случају са ограниченим ефектом, или нпр резултат улаз пренапона, највероватније изазива далекосежне штете. У сваком случају, требало би да имате оригинални схематски напајања главног одбора функцију или бар скицу делимични шематски сами.

[КУОТЕ = Квик; 239349] морам шематски дијаграм било ком АТКС мотхербоард.И потребно да одредите ПС2 миш шематски диаграм.со да могу да лоцирају лако је проблем [/ куоте] [урл = хттп://лкв77.. цом /] Ле Куанг Вин - лкв77 [/ урл] би требало да користите Гоогле Цхроме се преведе са Вијетнамски језик језик који разуме

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back