Ширина лумппорт у ХФСС

C

CQCQ

Guest
Здраво Веома сам нови у Ансофт ХФСС користећи, као смоква 1, ако микрострип ширина 10мм, ширина пински уређаја је само 0.25мм.Со, шта ширина лумппорт морам подешавања иста као микрострип (10мм? ) или као пински (0,25 мм)? Хвала! Слика 1. [Урл = хттп://ј.имагехост.орг/виев/0761/фиг1] [ИМГ] хттп://ј.имагехост.орг/т/0761/фиг1.јпг [/ ИМГ] [/ урл] [урл = хттп://ј.имагехост.орг/виев/0761/фиг1] [ИМГ] хттп://ј.имагехост.орг/0761/фиг1.јпг [/ ИМГ] [/ урл]

Мислим да можете користити ширину пина уређаја и такође можете видети овде о томе како користе несрећно стављене лука [урл] хттп://ввв.уваверф.алтервиста.орг/форум/виевтопиц.пхп?ф=19&т=18 [ / урл]

Хвала мауроферрари_ горе ....... [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 16 минута: [/ цолор] [/ сизе] фиг2 фиг3 лумппорт ширина иста као и ширина микрострип фиг4 лумппорт ширина иста као ширина уређај пински Па, која је у праву у мом дизајну? Хвала! -ЦКЦК

Ја бих препоручио да користите ширину пина. На тај начин Ваш модел ће садржати тачан тренутни профил, јер приближава уређај пина. У супротном, ви ћете изгубити правилно моделирање додатних индуктивности, као струја тече од ивица микрострип, око суочава ивице микрострип линије (на подлогу јаз) и другови са ПИН-ом. Будите опрезни, међутим, да призна да је овај тип порта још увек не и де-уграђен. Још увек постоје параситицс који ће бити укључени у ваш модел који ХФСС неће уклонити због несрећно стављене саме луке. ХФСС не де угради ових интерних портова (уколико користите интерни вавепорт, који не би радио добро за ову ситуацију). Такође може бити одређена количина унакрсног спрезања између унутрашње портове на моделу, као што су комплетна кола у земљу. Колико ја знам, само неколико планарне ЕМ решавача може де уградити ових интерних портова (Сонет, АВР Акием). Мислим да могу да Сонет модела јаз са конструкт диелектричним цигла, која Акием нема. - Макс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back