Штампане обрнуте Ф антена симулације

R

rubdawg

Guest
Покушавао сам да симулира штампани-изврнути антену користећи Ф @ ДС-а нису имали среће да добијемо тачан подешавање. Површина ПЦБ где је антена принтедо је само један слој плоча и повезује се на вишеслојни одбора. Да ли постоји начин да то урадите или сам узимајући врон приступ у овом случају. Имам пртотипе стварног антене и знам да ради на 2.4ГХз и одјекују ВСУР сам измерена је ароун 1.7:1, али у симулацијама сам имао среће у добијању било близу. Ја могу да обезбеде више информација ако је то потребно, али било каква помоћ или увид ће бити од велике захвалности.

Пробајте ову везу, информација је веома информативан. [УРЛ] хттп://ввв.поинтинг.цо.за/тецх_траининг/ифа.схтмл [/ урл] х ** п промена на хттп;

Здраво, ја не како ви подесите свој симулацију, али за мене, то је оно што сам урадио за коришћење ПИФА Зеланд и сонет. Уклоните тло под ПИФА. Поставите дебео слој "ваздух" (1000 мм) између диелектрика и доњег метала. Коначно, подесите горњи и доњи метал слободног простора. Погледајте форум сонет под бази знања. Требало би да видите неку дискусију за симулацију антена са уземљење уклоњени [урл] ввв.соннетуса.цом [/ урл]

пробајте ово може помоћи пуно

ово ово је врло занимљиво [урл] хттп://инновекпо.итее.ук.еду.ау/2002/пројецтс/с4000751/ [/ урл] Поздрав

Здраво Мој Фиенд имају У неких детаља из овог ове. Поздрав

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back