Шта да се припреме за интервју за посао позадина?

A

asicengineer1

Guest
Здраво свима, ја сам се појављује за бацкенд интервју (семицустом ток) као свежије ускоро. поред основних ЦМОС и дизајн проток, да ли постоји било шта друго што ми треба да се припреме? Плеасе хелп ме. Хвала.

Хеи сам позадини интервјуа пре неколико месеци у 4 компаније. Највише питања су Наслањати искуства из прошлости у претходним пословима. Будући да сам радио у позадини пре него што сам био замољен да опише пун проток позадина, укључујући идеје о решавању различитих проблема који се могу јавити на путу. Био сам дао неколико питања о времену, сат скевс и сат трема. На пример, ја је приказан коло са многим ћелијама и сат мреже и био замољен да каже које време пут је од критичне важности за чекање или подешавање. Можда ће вас питао редовна логику дизајна питања ако немате претходног релевантног искуства. Или чак редовно глупо загонетке (које мрзим). Можете да покушате ово сајт за општије примера: [урл] хттп://ввв.оцф.беркелеи.еду/ ~ вву / загонетке / интро.схтмл [/ урл] Срећно! Миккие

било ЦМОС на основу питања су се питали? о каналу дужине модулација, логично напор мреже капија (ако је примењиво Тхатс), такве ствари?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back