Шта компромисе значи на енглеском?

M

mouzid

Guest
Здраво свима, Молим вас да ми неко рећи шта значи реч: компромисе. Користио сам Систран и он тврди да је траде-офф значи разлика. Не могу да разумем ову реченицу користећи овај превод. Перформансе Размене од Виндовса 2000 средине компоненте извршењу Плеасе хелп. хвала.

компромис значи: одустајање једну предност у циљу добијања још један, тако, на пример ... Програм ради брже ако се користи више меморије (простор-време компромис) ... који ће од њих да одаберете ...? којих је један најважније ...? којих је један стварима бар ..? све зависи од приоритета ... Да ли желите да сачувате меморијски простор, или су брже резултате ..! још један пример ... ако сте компресије слике ... да смањите његову величину, али је потребно времена централне процесорске јединице за то ... је величина важније или време? тако да за свој пример: перформанси Размене од Виндовса 2000 средине компоненте Извршење ... то значи: перформансе које ће се узети у обзир у односу на оне који ће остати јер су мање важне или ефикасна ... Надам се да је био јасан: Д

Хи Салма али Бакр, знао сам да мој превод био у праву. Хвала за ваш труд.

Здраво, Драго ми је што сте га добили ... Узгред, ту је заиста занимљив сајт о "речник" ... ја то волим, то је само тако брзо: Д [урл] ввв.дефинр.цом [/ урл] Уживајте! Салма

Други лицни пример је да када заврше школу и да се плаћа посао можете или да сачувате увећану зараду или троше их одмах. Ако штеде и улажу имаћете више касније и могу да купе више ствари које желите. С друге су одмах купују неке ствари ће вам дати уживање неколико година које би могле бити вредна више од вас неколико година само намеће сиромаштво праћено више ствари.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back