Шта меморија треба да се користи за ЦПЛД и како да га спроведе?

U

uglyduck

Guest
Поздрав свима, ја сам покушава да изгради једноставан фази контролер заснован на Ксилинк Цоолруннер серије ЦПЛД. Фази је некако у реду, али пошто сам почетник у области ЦПЛД дизајн, желео бих да питам некога искуснијег: Морам да користе мале (1-2-3 К максимум) лоок-уп табела са овом ЦПЛД ( Цоолруннер ИИ или КСПЛА3 - није важно). Може ли ико сугеришу шта меморијски чип на употреби од ЦПЛД немају кориснички прилагодљива РОМ-а унутра себе. И како да интерфејс ову меморију? / Разлози за употребу ЦПЛД и ФПГА није се пакет, цена и потрошња енергије. Плус ја бих да знам како се користи екстерни сећања уз програмабилни логички / Ја ћу поштовати било који помоћ - линк или једноставан пример или чак идеју о томе како започети.. Пуно Вам хвала.

У принципу, ја бих препоручио стандардног паралелног обратио флеш ЕЕПРОМ. Разлог је једноставан интерфејс за издвајање података из. Наравно, ови захтевају велики број ЦПЛД пинове да је интерфејс, али логика потребна је много мања од серијског обратио уређаја. Погледајте: [урл] хттп://ввв.абдолиан.цом/гамебои/ [/ урл] Овде је Ксилинк ЦПЛД интерфејс за Фласх ЕЕПРОМ. Мислим да овај пројекат више није на располагању, али то вам даје неке идеје о томе како да се то уради и везе са Фласх ЕЕПРОМ продаваца. Ако копају око на Иахоо, мислим да је било и групу корисника са неким фајловима. --- Стив [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 38 секунди: [/ цолор] [/ сизе] У принципу, ја бих препоручио стандардног паралелног обратио флеш ЕЕПРОМ. Разлог је једноставан интерфејс за издвајање података из. Наравно, ови захтевају велики број ЦПЛД пинове да је интерфејс, али логика потребна је много мања од серијског обратио уређаја. Погледајте: [урл] хттп://ввв.абдолиан.цом/гамебои/ [/ урл] Овде је Ксилинк ЦПЛД интерфејс за Фласх ЕЕПРОМ. Мислим да овај пројекат више није на располагању, али то вам даје неке идеје о томе како да се то уради и везе са Фласх ЕЕПРОМ продаваца. Ако копају око на Иахоо, мислим да је било и групу корисника са неким фајловима. --- Стив

зашто не покушате да користите ФПГА које укључују РАМ и РОМ?

[Куоте = ајкула] зашто не покушате да користите ФПГА које укључују РАМ и РОМ [/ куоте] ФПГА је није ниска цена и мора да користи фласх матурске за само конфиг.

За фази контролер примену имају поглед на мој објављивање. [УРЛ] хттп://ввв.роботицс.нтуа.гр/ЦонференцеПапер/2005/етфа2005.пдф [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back