Шта спалили "пребацивања" транзистор у Повер АТКС супплии ...

I

interneti

Guest
Поздрав! може неко да ми помогне са било којим савет, ја сам за поправку напајања АТКС, нашао сам у основној страни за пребацивање транзистор краткоспојени (БУ508А), ја сам га заменио са новим транзистором али кад укључим напајање још један транзистор пребацивање спаљено. Да проверим све диоде и кондензатора у основном делу, али и даље исти проблем како да решите овај проблем молим вас? ХВАЛА! ..

Да ли имате кола или неку фотографију?

[Аттацх = Цонфиг] 68199 [/ аттацх] Овај транзистор на овој фотографији су у кратко, треба иста помоћ ХВАЛА!

Да ли сте заменити такође процурела кондензатор?

Проверио сам све кондензатор на плочи, али и даље исти проблем, опет замени транзистор, а опет су спаљена и тако осигурач.

Дајте ми број модела тог АТКС напајања. Ја ћу покушати да пронађемо коло. Онда ћемо видети. Кондензатор у доњем десном углу се променило?

@ Интернети, су поруке фотографија је датиран 10. 2011-06. желите да поправите напајање на овој фотографији? Ако јесте онда сте променили прекомерно искривљено Кондензатори у доњем десном углу? као тпетар питати. ВБР

Да ли постоји неки други бројеви о моделу? За ЛПХ200В не постоји ништа! Све тачке на јевтиној кинеског напајања. Требало би променити тај кондензатор у доњем десном углу, проверите други велики кондензатор поред тога у доњем десном углу. Специјално проверите да ли је кондензатор на доњој страни његовог тела! Можда је цурење на доњој страни. Супосе сам да сте већ проверили доње стране ПЦБ-а из схортцирцуит и такве ствари. Да ли постоји на доњој страни неки смд делови? Како је њихов статус на оку, како они изгледају? Када сте променили транзистор обратите пажњу да их изолује од хладњака и једни од других? Можете ставити мало термалне пасте између транзистора и хладњака?

Пхото да додам није тачно напајања да сам репаирнг али је исто напајање. Урадили све сам кондензатор у приамри и средње секције су сви они добри. када сам заменио други транзистор и укључите напајање транзистора су веома топла и паљене, транзистор су изоловани од хладњака. опет је исти проблем Желим да вам се захвалим пуно свима

Молимо вас да наведете детаље о контроли ИК користе за ову напајања. Проверите и неке АТКС напајање сцхематицс овде: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад218905.хтмл [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back