Шта тежак терен и системи подземне звездицом су?

R

ragnarok

Guest
Здраво, имам питање: У СЛА7062, каже: Распоред. Штампана виртинг одбор би требало да користи [б] тешке уземљење [/ б]. ...... Уземљење. [Б] звездице тло систем [/ б] се налази у близини возача се препоручује. Логика снабдевање повратак и возач снабдевање повратак треба да буде повезан заједно на само једну тачку - звезда приземљу. ...... Имам малу представу о томе шта је тешка уземљење, може ми неко рећи шта звездице тло систем? Хвала

Претпостављам да правите Сингле / Доубле страни ПЦБ. Можете захтевати тежак терен уколико Снага ће до високог. (Није потребно ако се пројектовање вишеслојни одбор). Проверите да ли сте згуснути са ИЦ Повер & ГНД прибада на одговарајућим равнима. Звезда је потребно уземљење на 1> Избегавајте формирање петљи у текућем колу. 2> Смањити водећу индуктивност. Надам се да моји одговори обраћа своју забринутост. Срећно. У СЛА7062, каже: Распоред. Штампана виртинг одбор би требало да користи авион тежак тло. ...... Уземљење. Звездице терену систем се налази у близини возача се препоручује. Логика снабдевање повратак и возач снабдевање повратак треба да буде повезан заједно на само једну тачку - звезда приземљу. ...... Имам малу представу о томе шта је тешка уземљење, може ми неко рећи шта звездице тло систем?

Упућује на СЛА7062 подацима: [УРЛ] хттп://ввв.тецхкитс.цом/ # сла7062 [/ УРЛ] Два осећај отпорници иду од пинова 5 и 17 до ГНД на пин 11. На плочи трагови за ове две стазе ће носити пуно струје (до 3 Ампер). Ови трагови на ГНД треба да буде одвојена од свих других трагова на ГНД. (Такође Вреф сигнал на пин 7 пролази кроз потенциометар на ГНД ГНД Ова веза назад на пин 11 и треба да буде посебан траг.) Ово је у основи оно што се подразумева под звезде уземљење. На типичном плочи без звезде уземљење, можете имати главну ГНД траг (или слој) и било када вам је потребан ГНД везу, можете једноставно повезати на овај траг (или слој) на погодном месту. Али у звезде уземљење, одређени сигнали морају да свака има посебан одбор ПЦ трага да се вратим на једну тачку. Ови специјални сигнали не могу да деле једну заједничку ГНД траг. Надам се ово помаже. ЛНС Технологије

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back