Шта функцији 74123?

G

gunnerunbeaten

Guest
ИМ почетнике. Прочитао сам лист са подацима није добро, ја не користе енглески. Молимо вас, помозите ми ... Шта ИЦ је 74123 ... можда је користе да би слање ИЦ ??:-|

То је двоструки Моностабле. Феед пулс и можете добити више од пулс. Кит.

[Куоте = кеитх1200рс; 872810] То је двоструки Моностабле. Феед пулс и можете добити више од пулс. Кит [/ куоте]. Могу да га користим да се пренесе ИЦ? 8 канала

74123 може само да генеришу импулси импулси кад су сити своје улаза .. Да бисте генерисали 8-канални сигнали за ИР вам је потребно нешто више интелигентни од тога, нпр. мали микроконтролер ПИЦ-а, као што су и ПИЦАКСЕ .. Види: [УРЛ] хттп://ввв.рев-ед.цо.ук/доцс/аке040.пдф [/ УРЛ] ИанП: лол:

хвала! али ја не могу да користе МУЦ или ИЦ ИЦ за мој пројекат. користе само МЗ да то уради ... Ја не знам шта користе МЗ

У том случају можете да дизајнирате систем заснован на неколико 74123с да се на једном крају ће генерисати импулса одређеног трајања, а на крају пријемник ће детектовати трајање импулса и понашају се у складу са тим .. Изгледа као вежба за добробит вежба, али може да се уради .. Студија овог рада, и то треба да вам дати неке идеје о томе како да дизајнирате генератора импулса и детектори трајање импулса, а све на основу 74123: хттп://фоцус.ти.цом/лит/ан/сдла006а/сдла006а.пдф [УРЛ] [/ УРЛ] ИанП: лол:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back