Шта је С11 у Патцх антена?

U

ubaid_666

Guest
[Сизе = 3] [б] Здраво било ко може ми рећи шта је С11 параметар Патцх антена и шта је С11? Како могу да пронађем С11? плз одговор ме је што је пре могуће [/ б] [/ сизе] [сизе = 6] [/ сизе] [сизе = 7] [/ сизе]

С11 је улаз одраз фактора: колико улазног сигнала је у ствари рефлектује назад на предајник. Можете да конвертујете С11 у ВСУР, што је још један параметар да опишемо одговара антена: [урл] хттп://ввв.гиангранди.цх/елецтроницс/анттоол/свр.хтмл [/ урл]

[Куоте = волкер_муехлхаус] С11 је улаз одраз фактора: колико улазног сигнала је у ствари рефлектује назад на предајник. Можете да конвертујете С11 у ВСУР, што је још један параметар да опишемо антена одговара: [урл] хттп://ввв.гиангранди.цх/елецтроницс/анттоол/свр.хтмл [/ урл] [/ куоте] .... и око ВСУР можете прочитати овде: [урл] хттп://ввв.мицровавес101.цом/енцицлопедиа/всвр.цфм [/ урл] или [урл] хттп://ен.википедиа.орг/вики/Стандинг_ваве_ратио [/ урл ] се ради о губитку Повратак: [урл] хттп://ен.википедиа.орг/вики/Ретурн_лосс [/ урл] у овом случају: С11 = РЛ, то је исто. Ако тачно знате, шта је С11, пробајте сеарцх "матрице расејања" или "С-параметри", на пример: [урл] хттп://ввв.одисеус.нилдрам.цо.ук/РФМицроваве_Тхеори_Филес/С-Параметерс.пдф [/ УРЛ] Надам се, да сам ти помогао

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back