Шта је нула паддинг у Ксилинк Систем Генератор?

X

xtcx

Guest
Поздрав другари!, Док користите систем генератора сам долази преко овог термина пуњења или Унпаддинг. Нисам могао наћи довољно да помогне у Гоогле претрази. Може неко помоћ мене о томе. Шта је МСБ нула паддинг или паддинг нула Ако постоји било каква веза за овај концепт, онда би било лепо ако бисте могли да ми пружи Хвала унапред .....? ...

Да ли говорите о Цонцат блока [УРЛ] хттп://јапан.килинк.цом/суппорт/св_мануалс/сисген_гс.пдф [/ урл] страна 55

Здраво Баратх! ... Само сам мислио да .... Имате ли идеју или знање у овом тренутку.? Не само да се молим вас ..... реците ми неке ако знате ... Хвала ..!

Паддинг је општи термин који се користи да означи додавањем више бита нпр имате неку логику која преузме један вектор од 8 бита као улаз и ради неку обраду, али заправо имате вектор од само 6 бита да дају као улаз. Дакле, можете додати два помоћна мало (ово је тект) да би се 8-битни вектор. Унпаддинг је управо супротно од пуњења. нула паддинг је додао нулу година. У многим дигитални комуникациони / серијски протокол тект / унпаддинг се уради.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back