Шта је оптимална талас луке величине у ХФСС?

H

Heikoo

Guest
Поздрав свима, имам неколико питања на таласу порта. За дипол антену са копланарне линија хране диелектричним подлоге морам да дефинишемо луку талас. Променом величине С-параметар ће се променити. Шта је разлог? Теорију? Шта је оптимална талас луке величине? Поздрав, М.

То је важно у компликоване начине да нисам позитиван на. Међутим, могу препоручујем: [урл] хттп://ввв.емталк.цом/вавепорт_цалц.хтм [/ урл] Ово ће проценити одговарајуће величине талас порт да користите за вас

Ок., На [урл] хттп://ввв.емталк.цом/вавепорт_цалц.хтм [/ урл], има једну траку и ја два. То је могуће користити растојање између две траке (спољни региону), као В?

Ти си ми дао средство за израчунавање величине таласа за једну траку на подлогу са тла плочом. Има неко идеју како да се одреди величина таласа порт за копланарне траке на подлогу без основа плоче?

Здраво, можеш ли ми дати формулу да поправи димензију талас луке?

Немам формулу, али за једну траку можете да користите алатку на [урл] хттп://ввв.емталк.цом/вавепорт_цалц.хтм [/ урл]. Има неко правило да се створи идеалне величине талас луке?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back