Шта је "терену"?

W

williamchia

Guest
Здраво свима, Жао ми је али ја и даље нисам сигурна шта је то? Радим коло за блиц 2 ЛЕД лампице, а ја користим само једну батерију од 9В. "+" Акумулатора је посситиве и "-" је негативан (обвиоусли. ..), онда шта је гоунд? Да ли "негативно" значи терену у овом случају? Кола се налази у прилогу (преузето из: [урл] хттп://мемберс.хоме.нл/б.вандам/лонели/пагина000.хтмл [/ урл]) ја користим 7805 за контролу излаз да буде +5 В. У почетку сам повезан пин 12 и од 31 до негативних, али ЛЕД не светли. Када сам их искључите из негативног, ЛЕД светла горе, али не блиц (требало би да). Где треба да повеже пин12 и од 31 до? Терену? Али оно што је "гоунд"? Хвала вам пуно! Било какве коментаре или се помаже добродошла! Поздрав, Вилијам

Да, Приземље средства-ве за једну власт супплианд је различит за два напајања. шта у ће користити само један напајање. Ок, пре свега у ИЦ7805, повежите ПИН2 да-ве и нерегулисаног + ве напон ПИН1 и пин3 је регулисано +5 В напајања. (Мн. се односе подаци лист 7805) А шта ви користите је микроконтролер и то мора да се програмира / спаљен користећи рачунар и програмер хардвер повезан са рачунаром. Можете користити 555ИЦ за блиц 2 ЛЕД диоде наизменично, и зашто иде за микроконтролер.

Здраво правардхан, Мој крајњи циљ је да се користи микроконтролер да ради аналогне-дигиталне конверзије и слање података на ПЦ. Ја сам само то тестирање на једноставан пројекат прве .. и то је тако тужно да ... чак сам цоулднт чине две ЛЕД диоде блиц ... Користио сам микроконтролер програмер и пренос ХЕКС фајл дата са сајта на мој микроконтролер. Тхеоритицалли, само ЛЕД на пин 38 и 37 ће трептати, али сада је случај да Донт блиц али само светли кад искључите жицу на пин 12 и 31 од негативних. Проверио сам кола и све .. изгледа све у реду .. Поздрав, Вилијам

Боље што је употреба ПИЦ16Ф84А и врло лако и ви ћете многе пројекте и кола за ову микроконтролера. Да ли се било какву грешку током програмирања микроконтролера ????? Или потражите неки други сајт за неке програме и не верујем програма дат на сајту у поменути.

Она сада ради! Хвала! Проблем је .. добро ... на батерије ... (После се боре за 3 дана покушава да сазна шта је пошло наопако) Углавном, хвала пуно, правардхан. Поздрав, Вилијам

Електроника средства као што су да је само. За безбедније страну купити адаптер у распону од 1.5Волтс до 12волтс и то је економичније.

Заправо нисам сасвим сигуран. батерија је радио јер кад сам тестирао са мултиметар, било је, у ствари, 5В ради у колу. Не знам, то је само ради када променим другу батерију ...

Сте користили 9В батерије? Мислим коло зависи од тренутних такодје а не само на напон. Препоручујем да не користе батерије 9Волт.

Да, 9В батерија. Шта Препоручите за напајање? Ја сам помоћу батерија, јер су јефтини и друге напајање изгледа ће коштати много. ОК, сада сам покушавао програм који сам написао за микроконтролер * Моли *...

Адаптера или Елиминатор је најбоље. Или можете користити 4 АА батерије да се 6волтс. Или ако желите да користите батерију од 9В, а онда купите алкалне батерије као што су Енергизер или Дурацелл.

Тло је референтна тачка вашег круга одакле можете почети са анализом у Ур кола.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back