анализатор спектра УВБ сигнала мерења

T

ttse7

Guest
Здраво свима, Пре свега, мој проблем је у вези са коришћењем анализатор спектра за мерење сигнала УВБ и нисам сигуран да ли је право место за моје питање. Ако не, молимо да обавестите мене. Ја користим ручни анализатор спектра за мерење антена излаз УВБ примопредајник. У ствари, ово је РТУ7010 која долази из Реалтек. Да подесим ово УВБ примопредајник за пренос сигнала и повезивање антена излаз на користећи анализатор спектра РФ коаксијални кабл, али се ништа не открије. ПОДАЦИ је 53Мбпс стопе, ОФДМ модулисани и временско-фреквенцијске-интерлеафед. Да ли постоји посебно подешавање је потребно да се уради како би се мерио ово тако високе сигнала пропусни опсег. Мој ручни анализатор спектра је ФСХ6. Ја могу да користе овај анализатор успешно мерење ИЕЕЕ802.11б сигнала. Хвала на пажњи. ттсе7

Здраво, треба видети бар повећан ниво буке који покрива користи бенд. Ако знате уређаје укупне снаге, можете проценити очекивани густине енергије. Не знам користи шему модулација, ако је то чиста псеудо-случајне, нећете видети све спектралне структуре. Поздрав, Френк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back