анкету о инфрацрвена технологија слике

R

robismyname

Guest
Им ради на дипломске пројектима везаним за инфрацрвене слике и детекције. Моје прво питање је веома једноставан али им не сигуран како једноставан одговор је. Рецимо имам инфрацрвену камеру која је статична (фиксна позиција). То указује на груди човек који стоји испред ИР камера далеко 5 метара. Ја тада имати особу леже испред инфрацрвене камере, тако да груди је показивали на брда. Ће инфрацрвена камера и даље бити у могућности да детектује инфрацрвеним цхареацтеристицс груди лица сада да лице груди није у истој равни као и ИР камера? Или постоји општа сликовне технологије аваиабле која је осетљива еноугхт открити у овом незгодан апликације. Неке посебне ИЦ технологија уклапа ову апликацију тј фокални низу (ОМС-а)

Објекат мора да буде у угао камере гледишта.

[Куоте = ФВМ] објекат мора бити у угао камере гледишта [/ куоте] Тако да они чине камера са 180 степени угао гледања.

[Куоте] Дакле, да ли они чине камера са 180 степени угао гледања [/ куоте] вероватно. Али, можете увести огледало. Лично, ја бих базу дизајн о расположивим односно приступачне уређаје. Окретној опција највероватније кошта само делић посебне ИЦ оптике.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back