артфициал неуронске нетовк Помоћ

M

MahmoudHassan

Guest
ПЛЗ ми је потребна помоћ ИАМ студирање неуронске мреже треба решити примери имам испит и мој професор инсистира на решавању проблема руком и доношење итерација ручно уместо ван употребе алгоритама ми треба решавати примери не рачунар или Матлаб моделовању морам написао решити тако да сам Надам се да може да ми помогне са књигом имена која су примери или сајтовима или новинама све датотеке ПЛЗ хвала

Односе неки уџбеник Мрежа, фази логике и генетских алгоритама: Синтеза и примена [/ УРЛ]

@ Андре_тепром не теорије .... Треба ми папир који чине итерација руком не програме .... кораке .. @ Басса Хвала за књигу .. веома корисно

[КУОТЕ = МахмоудХассан; 826445] @ андре_тепром не теорије .... Треба ми папир који чине итерација руком не програме .... кораке .. [/ куоте] Здраво МахмоудХассан, мислим тхаит је веома масивне нумерички задатак, чак витн неколико неурона и ручно калкулатор, због количине итерација потребних за обављање учење. Молим вас Цхек са својим професора да ли постоји стварно оно што желе. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back