ат89с51 програмер користећи ПИЦ микроконтролера

S

sukumar

Guest
Здраво свима, Ја сам помоћу ПИЦ16ф877а је СПИ протокол програму 8051 МЗ. Мој дизајн је да се програм 89с51 један по један, односно .. Један бајт истовремено. Ја ћу се адреса, Опцоде са серијског порта (Нема Интел Хек формат) и програмирање 89с51. Програмиран МЗ сам успешно и тестиран је. Овде проблем који сам не могу да пишу истом месту други пут. На пример: Ја сам написао [б] 0к0046 - 0каа [/ б] Ако ја пишем истом месту други пут 0к0046 --- 0к32. Локација 0к0046 промењен у 0к00 ... (0к32 није написан). Зашто?

Прво морате да избришете садржај (да све локације 0кФФ) Нандху

Здраво, Да ли постоји неки метод за брисање Посебна меморијску локацију? Брисање свих садржаја ће обрисати све али ја треба да измените неки део великог програма изменом само неколико меморијских локација. преостали садржај би требало да буде задржан. Том меморијске локације уређивање не ради. Тхатс је мој проблем

Не, можете избрисати само цео чип. Једини начин да се измени део садржаја да прочитате цео садржај у привремено складиштење (ја бих користи екстерни серијски ЕЕПРОМ нпр 24Цкк, ако нема довољно интерне меморије онцхип од ПИЦ-а), врши брисање, и затим напишите поново измењени садржај. ЈВ

Сам већ укључен СЕЕПРОМ у Моје одбор. Онда сам мислио да ће људи имају различите идеје. У реду. Ја ћу покушати са серијским меморије. Хвала пуно за све. Само Предложите било који други 16Фкк МЗ компатибилан са 16ф877а са више ЕЕПРОМ-а?

Драги мој пријатељу Сукумар Молим вас Схар свој успех са нама, делите шематски програмера и фирмваре виих задовољство Срдачан поздрав

Да. Ја сам такође покушава да направи једну тако.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back