ат89с52 са антенским ТКС и РКС без декодера и кодер

J

japanjot

Guest
Добро фрндз, хтео сам да РФ робота, да могу да га користе и хт12д хт12е енкодер декодер ИЦС са ат89с52, проблем је био сам само могао да 4 контроле са њима, ......... али сада желим да да нека ствар више професионалан, желим да Робо са 16 контрола .... Желим један предајник одељак са ат89с52, њен ТКС пин повезан са предајником .... да ће послати разне кодове да рисивером одељак садржи још једну ат89с52 повезан Рф РКС са Рк пину Имам ат89с52 ИСП програматор, 433 РФ РКС и ТКС ИЦС . Све што желим је програм у ембеддед ц. Не знам како да користите Рк и ТКС пина, као енкодер декодер од ат89с52 хвала вам бити драго ако неко од У периоду деле Ур про знање са мном: лол:

хт12Е / Д има четири И / О пинове. са овим је могуће направити 16 контроле које је снага 4 2 = 16 комбинација. ако у донт желите да користите 12Е / д. Чуо сам да можемо директно да повеже РФ модула директно на микро контролер преко серијске комуникације. али једна важна тачка је да брзина преноса од цоммунцатион ниже него 2400, то ће бити боље чак и ниже од тога. мада нисам покушао овај метод

Практично коришћење РФ модула преко серијског порта није поуздан. хт12 серија користи Манчестер кодирање технику. Може се спроводити у 8051 контролер. Овде је туторијал [урл =] хттп://ввв.рхисхаден.цом/енцодинг.хтм кодирања података Технике кодирања, манцхестер, 8б/10б [/ урл]

Здраво, Баците поглед на ово: [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/6_1290337377.јпг [/ ИМГ] Могли имплементирати Манчестер кодирање са 8051. Ако којим случајем користите микроЦ или микроБасиц имају комплетне библиотеке за Манчестер кодирање урадили да можете да позовете функције. Можете да погледате. Надам се ово помаже. Тахмид.

ок тхнк момци за вашу помоћ, шта хт640 и хт648? Могу ли да 16 канала удаљени од њега. и још једна ствар како могу да декодирају протокол РЦ5 са ат89с52, ја сам у потрази за програм у ембеддед Ц

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back