биасинг за текуће огледало

C

clarkkent

Guest
Хаи, ја сам сада суочава проблем на биасинг МОС Сатуратион у региону. Може ли ико да ми помогне са њом? Проблем је када сам пристрасност НМ1 у засићење региону, ПМ4 ће пасти назад на линеарно региону. И такође обрнуто ... [Аттацх = ЦОНФИГ] 54377 [/ аттацх] Хвала вам ...

[Куоте = цларккент; 867371] Хаи, ја сам сада се суочава проблем на биасинг МОС Сатуратион у региону. Може ли ико да ми помогне са њом? Проблем је када сам пристрасност НМ1 у засићење региону, ПМ4 ће пасти назад на линеарно региону. И такође обрнуто ... [Аттацх = ЦОНФИГ] 54377 [/ аттацх] Хвала вам ...[/ КУОТЕ] ПМ4 изгледа у засићености. НМ1 изгледа на ивици Сатуратион (137> 120 мВ). можда само прилагођавање В / Л однос је обавезна.

[Куоте = Браски; 867452] ПМ4 изгледа у засићености. НМ1 изгледа на ивици Сатуратион (137> 120 мВ). можда само прилагођавање В / Л односа је потребна [/ куоте] тхнк.. али проблем је сада када сам мења В и Л однос ПМ4 и НМ1, ВДС седе обе ће се такође повећати. Оно што желим да урадите је да смањите Втх на ПМ4. Да ли постоји начин да то уради?

[Куоте = цларккент; 867908] тхнк. али проблем је сада када сам мења В и Л однос ПМ4 и НМ1, ВДС седе обе ће се такође повећати. Оно што желим да урадите је да смањите Втх на ПМ4. Да ли постоји начин да то уради [/ куоте] Да би се смањио ПМ4 Втх повезивање своје тело на њен извор да елиминише ефекат тело.

Можете да покушате да убацивањем серију отпорник од извора стране свако Н МОС. То би било од помоћи.

тхнк ... то је била моја грешка .. У ствари, ја би требало да пристрасност М4 на линеарно региону и М5 да субтхресхолд региону. било где. тхнк Иа.

Нема М5 у вашем дијаграму ... али добро је знати да имаш га на посао. Могу ли питати где сте нашли ову топологију?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back