варацтор Тунед РФ Појасни филтера

V

vimalagowri

Guest
Хи иам пројектовање подесиви Појасни филтера помоћу варацтор диода својим фреквенција 100 МХз-400Мхз и варацтор овде се може програмирати свој капацитет варира у зависности од различитих обрнуто напон може у дајте ми основна идеја у вези овог .. то није цомблине филтер или РФ МЕМС Филтер је то само пасивно коло које се користи за подешавање варацторс

Поздрав ... Шта ти тачно треба? Из Ваша порука није јасно да ли је потребно да схвате како функционише варацтор (али претпостављам да знате) или како да користе варацтор у филтер. Ђузепе

100-400 МХз је прилично широк опсег за подешавање варацтор ђерам. Ако радите више-полни филтер који треба да рачун за коефицијент спрезања кроз Тунинг опсега. К варацторс деградира на ниже назад пристрасност (већа капацитивност). Можете да га видите као отприлике константа РС у серији са варацтор капацитивност.

Варацтор диоде намењен за ТВ ВХФ опсегу ИИИ би у суштини одговара опсег фреквенције (нпр. НКСП ББ181), али остварив капацитивности однос је премала за 1:4 фреквенције варијације, поред проблема помиње РЦинФЛА. То значи, ви највероватније морати да подели опсег фреквенција у два опсега 100-200 и 200-400 МХз. Данашњи Широкопојасни Варицап тјунери су често користе индивидуалне контроле волтаже сваког Варицап са дигиталним прилагођавање карактеристика. Можда ћете желети да пружи сличну технику, уколико планирате више филтера перформансе, а такође мислим о додатних П прилагођавања.

хвала у за у Ур репли.цан даје никакве коло за тхис.анд ми је потребна информација регадинг РФ подесиве Појасни филтера помоћу варацторс

Хвала за одговор Ур може у дајте ми било кола која мелодија Упто 100-175Мхз користећи варацторс.анд сам потребне информације у вези са РФ подесиве Појасни филтера помоћу варацторс

Ја сам само упознат са уобичајеним тјунер дизајна, који су подешени баисцалли појацала уместо пасивног кола. Очекујте за (сада смањени) захтев, фреквентни опсег, нисте кажем било спецификације за које је намењена филтера (пропусног опсега, опсегу / стоппбанд слабљење, динамички опсег).

[Куоте = ФВМ; 803058] Ја сам само упознат са уобичајеним тјунер дизајна, који су подешени баисцалли појацала уместо пасивног кола. Очекујте за (сада смањени) захтев, фреквентни опсег, нисте кажем било спецификације за које је намењена филтера (пропусног опсега, опсегу / стоппбанд слабљење, динамички опсег). [/ Куоте] опсегу је 100-175Мхз

[КУОТЕ] опсегу је 100-175Мхз [/ куоте] По свој претходни опис, то је Опсег него опсегу. Други важни параметри филтера још увек неизречено. Узгред, не би почели више тема на исту тему, у супротном администратори ће их пребаци у канту. По мом мишљењу, унакрсно постављање је начин да се преварити кориснике да су спремни да вам помогну. Вхем сам се свесна прекомерне Цросс-постављање, ја ћу остати далеко од одговарања одговарајуће поруке.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back