велике снаге високе фреквенције високог напона превише сложен

• Thread starter mostafa_elwakeel
  • Start date
M

mostafa_elwakeel

Guest
Поздрав свима, мој проблем је превише сложен морам коло да амплифии никакав сигнал са амплитудом 2,5 + - на 2кв + - и фреквенције 500 кХз са укупном снагом од 300 вати, ја стварно ја не знам шта да радим плз хелп ако можеш хвала

Претпостављам да значи 0-500 кХз, а не 500 кХз тон или 500 кХз квадратних таласа. Да ли сте фактор оптерећења капацитивност на ваш захтев? И = Ц.дВ / дТ значи да треба око 250мА на пуњења и пражњења 50пФ од капацитивности на 2Кв 500 кХз. Тражио сам на Гоогле за неколико минута и пронашао појацала које могу да понуде 300ватт или више, али немају довољно висок фреквентни одзив. [Урл = хттп://ввв.фернер.се/Прод/РФМ-еффектфорстаркаре.схтм] Крохн-Хите Корпус модела 7500 [/ урл] има фреквентни одзив, али не и моћ (40ватт на 500 кХз). Према [урл = хттп://ввв.крохн-хите.цом/хтм/ампс/7500Сериес.хтм] овој страници [/ урл] је могуће користити два ампера и трафо да бисте добили више снаге. Ако ћете да се направи једна па ако направите појачало са транзистора или ИЦ-а ћете морати да направи средњег напона високе струје појачала и коришћење трансформатор излаз да се 2КВ. Обвиоулси да неће радити до ДЦ и рад при нижим фрекуенцис значи већи трансформатора. Питам се да ли би било могуће да користе пар пусх-пулл од тхермиониц вентила са хихг напона напајања моћи да избегне неедединг излаз трансформатор?

Предлажем ди-Литијум кристале окружен варп језгро Јеффриес цеви.

То је дефинатлеи могуће. Хил је дизајнирао 1МХз 5КВ појачала [/ урл] Ако има доста новца који је доступан сте могли купити један од њега. Постоје и други Фирме и консултаната који би дизајн један у замену за много новца. Бруте форце приступ би био у нешто попут [урл = хттп://ввв.г8врб.орг/дата/Еимац/4ЦКС10000Д.пдф] 4цк10000 [/ урл] у класи А. То би произвести око 1500ваттс топлоте, док у стању мировања.

Поздрав свима, мој проблем је: Имам посебан талас форму са максималном амплитудом 2,5 и морам да га амплифии са истим талас форми са минмум дисторзију облика и снаге 300 вати и фреквенције 500 кХз и амплитуде 2кв захвалност за ваша помоћ

500 кХз синусни талас управо садржи енергију на 500 кХз 500 кХз квадратних талас садржи енергију на 500 кХз, 1500КХз, 2500КХз, наставља се у зависности од пораста време ивице. Погледајте [урл = хттп://хиперпхисицс.пхи-астр.гсу.еду/хбасе/аудио/геовв.хтмл] овој страници [/ урл] Потребно је да имате неке идеје о учесталости садржај "специфичних таласа облик" да би знате шта фреквенцијски опсег морате амплифер да раде преко.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back