више листова везе у Протеус

M

malik_zohaib

Guest
Здраво мој дизајн садржи три листа али не могу да симулирају, као И цант моћи да се повежу компоненте из различитих стања у Протеус. Може ли ико реците ми како то да урадите ово?? Поздрав.

Изаберите терминала икону мод, место терминала треба да Схеет1 и дати им јединствена имена, да ли исто и за други лист и додајте терминали са истим именом (можете да цопи / пасте од првог листа). Терминала који имају исто име ће бити повезана на свим листовима, проверите испод слике. [Аттацх = ЦОНФИГ] 54046 [/ аттацх] Алекс

Тхнк Алекс. једну ствар више о томе како да видите више листова за време симулације (или у исто време).

Не можете да видите више листова у исто време, можете видети само једну страницу у време, али можете променити страница у току симулације. Доступни листови су у менију дизајн (врху екрана). Алек

Тхнк. али током симулација то радиш мења излазни статус осмисли (рецимо ЛЕД), иако примењује модел нису исти.

Нисам покушао са ЛЕД, заправо никада нисам покушао вишестрани пројекат пре него што је данас, али у мом примеру горе сонда показује напон правилно тако да сигнали се преносе на другу страну, не постоји разлог зашто је довело не укључите. Да ли можете да покушате са сондом или граф да провери напон мреже довели? Алек

То само показује првобитно стање, али не мењају када статусних промена. да повежем на челу са тастера, у почетку тастер је затворен и ЛЕД светли. када отворим дугме довела је и даље сјајна, иако је отворена кола? како би то могло бити?

Дај ми минут, ја ћу покушати коло са ЛЕД

Ради добро за мене, ја сам покушао са пулс извор (0-5В 50% 10Хз) на страни 1 и довела на страни 2 [аттацх] 54054 [/ аттацх] [аттацх] 54055 [/ аттацх] Алекс

Хум ...... али не ради ........ проблем у Протеус ...... онда мислим ...?????

Можете да креирате једноставан кола као што је моје и проверите га, ако не онда радно место прилога од кола тако да сам цхецк ит превише. Алек

објашњење: у Схеет1 њихова води возача, састоји се од отпорника и дугме, у Лист2, само ЛЕД. Прво сам био на Схеет1 и дугме је затворен, онда сам отишао на Лист2 и симулирају га. ради фино .... следећа током симулације ја сам прешла са Лист2 на Схеет1 и отвори на дугме и поново отишао у Схеет2. али је и даље на челу сјајне. ово је све прица, и кола испод. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/55_1299259877.јпг [/ имг] [имг] хттп://имагес.електрода.нет/11_1299259877.јпг [/ имг]

Да не ради за мене било, из неког разлога активна компонента не ажурира правилно друге странице. Друго решење би било из система менија, лист величине и изаберите прилагођене величине који може да стане цео пројекат, можете да копирате / налепите га. Алек

Хумм .......... ок тхнк. да видимо .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back