вода таласање сензор / детектор

B

binojkumar

Guest
Им у потрази за сензор воде домино / детектор за пројекат. Флек сензор је погодан за ову намену? плс хелп

Шта мислите о пловком заједно на лонац. или оптички енкодер?

високе тачности Г-Сенсор + Вирелесс део можда ради за вас? као што су Босцх бма220 + БТ?

Акцелерометар монтирана на пловак са вирлесс линк за прикупљање података: [урл = "хттп://демороом.пхисицс.нцсу.еду/хтмл/демос/433.хтмл"] Пловак Акцелерометар [/ урл] дављења спречавање систем са бежичним акцелерометар -. Процена оптималне плутајуће облика тела за кућну употребу [/ УРЛ] Користите Зигбее или МиВи Бежични да сачува батерије [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]------ ---- порука додат у 16:19 ---------- Претходни пост је био у 15:43 ----------[/ сизе] [/ цолор] Пловак Акцелерометар са бежичне везе за преузимање података: [имг] хттп://ввв.едабоард.цом/мембер302142-албумс136-56577.јпг [/ ИМГ]

вода таласање сензор / детектора, може бити можете користити ултразвучни.

Користио сам ултразвучног апарата (пример: дпу1040аих08а) за медицинску опрему, али мислим да је само за трансмитинг или мерење Сометхингс.

Нашао сам ову занимљиву акцелерометар, бежичне и расположивих водних запечаћена: [куоте] КСЦ2и омогућава тренерима да се измери и оцени спортске технике у реалном времену убрзања мерење и визуелизацију података. КСЦ2и конзола прима податке из највише три КСЦ2 Бежични убрзања и потоци га УСБ веза са матичном рачунару. Ово убрзање подаци могу бити приказани као што се дешава и чува за каснију репродукцију, анализу и извоз у ЦСВ. КСЦ2и конзола може да се налази и до 30м од спортиста, што омогућава широк спектар спортских и догађаји који се надгледа. КСЦ2и је погодна за спортове у затвореним просторијама, као што су теретана, стаза, клизање овалног, или за почетак тренинга у којима тренери и спортисти имају користи од реалном времену технику и убрзање информације. КСЦ2 Бежични Акцелерометар је прскање отпоран ([цолор = "Ред"] вода заптивени такође доступни [/ цолор]) трајан, лаган, и једноставан за употребу. КСЦ2 Бежични Акцелерометар тежак 25г, укључујући батерије дугмасте која обезбеђује до 14 дана непрекидног рада. [/ Куоте] [урл = "хттп://ввв.аваретецхс.цом/КСЦ2и.хтмл"] Свесни КСЦ2и [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back