глукозе дизајн користећи ПИЦ16

V

vimalkhanna

Guest
Могу ли добити идеје за дизајн компактан једноставан монитор глукозе у крви која је преносив и има 5% тачности.

Шта већ знате о глукозе мониторинга? Да ли желите да измерите глицатед хемоглобина ([урл = "хттп://ен.википедиа.орг/вики/Глицохемоглобин"] хемоглобина А1Ц [/ урл]) или глукоза по себи? Да ли планирате на узорковање крви? Да ли проверавате на различитим уређајима који су већ на располагању? Џон

Све глоцометер уређаја у потрошачке области екстракт узорак крви из вене лица. Исто је дозвољено да реагује / процес на папиру тестирање хемикалија која мења оптичке осетљивости. Ова реакција је време заснива и падавина иде асимптотски. Пошто процес је веома груба / људске грешке су богате, резултати варирају. Био сам планирање за неинвазивну Глуцометер за мерење хемоглобина А1Ц.

Вероватно се не слажу о тачности метода за кућне мерења глукозе у крви. Студије сам видео показати да је то сасвим тачно преко опсег вредности потребне за управљање дијабетеса. Највећи променљива је вероватно пацијента психологије. Постоје неке врло занимљиве студије о усклађености које показују пацијената са дијабетесом, посебно оних са Тип И, играју игре са глукозе резултата и њихове дозе инсулина. Мерење ХбА1ц и његовог коришћења у управљању пацијената са дијабетесом је прилично разликује од глукозе праћење за дневно лечење инсулином. Ова веза има корисне информације о ХбА1ц и како да то урадите без избегавања: [урл = хттп://ввв.нцби.нлм.них.гов/пмц/артицлес/ПМЦ2769968/] персонализоване медицине за дијабетес: Неинвазивна Оптички Скрининг Дијабетес [/ урл] Џон

Постоји много глукозе метара данас и прецизност варира моја супруга је дијабетичар већ 35 година и она је имала све њих. Данас она користи Медтрониц пумпе и декцом континуирано глукозе метар и Аццу провере метара никада нису исти реадинг.тхис је проблем.Бут Ово ме доводи до мог идеја коју сам радила он.И би желели да имају уређај чита сигнал са предајника декцом и шаље је на паметан телефон и паметних телефона десипхерс глукозе читање Затим, ако је низак паметни телефон шаље текстуалне или е-маил или позиве неко да их знају да је шећер низак.. Овај ће спречити проналажење дијабетичар на поду после иду ниско

Можда свој предлог треба да има своје теме? Да ли сте сигурни да је функција није већ доступно? Џон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back