гори ФПГА

A

anjali

Guest
Које су различите начине гори ФПГА? Осећам, ФПГА може бити спаљен користећи ЈТАГ, пошто је код у ЕПРОМ-и даље више начина постоје? користећи ЈТАГ, како то може бити програмирана? Плесе јасно ми је. Хвала

Постоји много метода за ФПГА за складиштење инсталације и логику информације. Колико ја знам, могло би се осигурач, против осигурач, СРАМ, ЕЕПРОМ, Фласх, итд За метод преузмете датотеке у ФПГА, морате да се односи лист са подацима на уређају који користите. За Алтреа сери ФПГА, можете преузети са ЈТАГ или ускладиштене ван у ЕЕПРОМ / Фласх меморије. Када преузмете са ЈТАГ, само се повежете уређај у режиму за референтни дизајн у приказу листа са подацима и преузимање од стране ЈТАГ преузимање кабл обезбеђује продавац.

Који ФПГА? Различитим уређајима имају различите методе. Иди на сајт произвођача веб и преузмите упутство. Многи ФПГА су нон-волатиле меморија конфигурације, тако да не може бити "спаљена". Они неће задржати конфигурацију након искључен.

ФПГА је СРАМ-базирани уређај. (Меморији типа) Када је напајање, морате конфигурације ФПГА. (Не горе него преузимање) Сваки ФПГА је различита конфигурација подржана метода. Исти продавац је ФПГА је сличан њему. Чип лист даје објашњење о томе. ек) ФПГА конфигурацију подршку ЈРуннер програм Алтера. (ЈТАГ основу конфигурације метод) Овај метод је потребно четири ИО пина у проццессор.

[УРЛ] хттпс://ввв.алтера.цом/суппорт/софтваре/довнлоад/программинг/јруннер/днл-јруннер.хтмл [/ урл] Верзија 1.6 Нови подржаних уређаја за ЈРуннер верзија 1.6 - СТРАТИКС ИИ (све уређаје) - ЦИЦЛОНЕ ИИ (ЕП2Ц35Ф484, ЕП2Ц35Ф672)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back