грешка у дијаграму - Плеасе хелп

N

newbie111

Guest
Здраво ПАЛ, 2 (7 сегментни дисплеји) су заједнички катоде типа тако да су нешто није у реду са плоче. Т1 и Т2 колектора и емитера су погрешно обрнут и треба Р3 и Р4 се попните се отпорник? ВЦЦ - Попните се отпорник ---- транзистор прекидач емитер ---- ------ терену (транзистора колектор иде на катоди од 7 сегмената) када је транзистор и на притисак тастера (доноси га терену) да бисте активирали 7 сегментни дисплеј Учим електронике као мој хоби. Извините Фолкс, молимо Вас молимо реците ми да ли је моја анализа је у праву или не. Хвала вам пуно!

Дата је савршен спој. Приказује се заједнички анода тип, укључен кроз НПН транзистора са колекционарима повезани на ВЦЦ. ПИН 2 и 4 се издвајају на ВЦЦ преко 10К отпорника а кад се притисне тастер, исто Гет Лов извукао Да бисте увећали или смањења вредности. Симбол под претпоставком да сте као основ заправо Вцц симбол. Само мала грешка сам приметио је да Р1 и Р2 буде 330е Упто 1К уместо 330К ..... Живели

Хвала Вам на великом одговор. Момак је рекао 7 сегментни дисплеји су заједничке катоде тип мада овде је оно што је рекао: Ово је снимак екрана финалне монтаже (Да, ја лемљен 2 заставе) Да изгради овај форум вам је потребно 2 330Ω, 7 220Ω и 2 отпорника 10КΩ , 2 НПН транзистора, ПИЦ16Ф690, два 7 сегментни дисплеј (сам користио у мом изградити заједничка катода, ако користите уобичајене анодом морате да промените шеме и код мало) и 2 тастера. Овде је линк [урл] хттп://ввв.протунг.ро/2009/09/симпле-сцоре-боард-витх-пиц16ф690-7-сегмент-дисплаи/ # цомментс [/ УРЛ] Ако 7 сегментни дисплеји су заједнички катодни типа како онда да поправити своје плоче? Хвала: [сизе = 2] [цолор = # 999999] додати након 14 минута: [/ цолор] [/ сизе] Само мала грешка сам приметио је да Р1 и Р2 буде 330е Упто 1К уместо 330К

[Куоте = невбие111] Уколико 7 сегментни дисплеји су заједничке катоде типа како онда да поправити своју Шема? [/ Куоте] не можете да користите било који други тип екрана него помиње као фирмвер у ПИЦ служи свим катоде истог . Да бисте променили приказ, код треба да се похвалио да возе аноде или све излазне пинове на ПИЦ микро треба обрнути од инвертор као ЦД4069. [Куоте = невбие111] Зашто 330е на ИК? Како сте добили тај број [/ куоте] нисам се израчунава?. Управо сам га погодили са својим практичним искуством. БТУ аутор помиње употреба 2 к 330е. Тхаз га. Можете питати аутора за бољи одговор о томе како га је дизајнирао. Живели

Хвала вам за све, друже. Велика помоћ!

[Куоте = невбие111] Здраво ПАЛ, 2 (7 сегментни дисплеји) су заједничке катоде типа тако да су нешто није у реду са плоче. Т1 и Т2 колектора и емитера су погрешно обрнут и треба Р3 и Р4 се попните се отпорник? ВЦЦ - Попните се отпорник ---- транзистор прекидач емитер ---- ------ терену (транзистора колектор иде на катоди од 7 сегмената) када је транзистор и на притисак тастера (доноси га терену) да бисте активирали 7 сегментни дисплеј Учим електронике као мој хоби. Извините Фолкс, молимо Вас молимо реците ми да ли је моја анализа је у праву или не. Хвала вам пуно! [/ Куоте] Еј си урадио нешто у електронском или само копирајте идеје и дизајн од неког другог?

Хуго, ваљда мислиш електронике. Ја га волим и студијска дизајн људи као процес учења. Да ли је погрешно да то уради? Ниси потребе да ме питате тако да знате шта питања и искористи реч "копија". ** Ја сам неспособан за промену дизајна народа као моје јер сам почетник .*** Било је тако непристојно да кажем да на некога ко је вољан да научи овој теми. Још једном, кажем хвала ти за било кога ко је икада одговорио на моја питања на овом форуму. Поздрав, Невбие111

Занемари увредљиве коментаре хуго00. То је у реду да се користи слободно објављени материјал за изградњу и уче. Без ње би било врло мало људи овде са много тога да кажем! Кит.

@ Невбие111 Донт бити смета са негативном енергијом у околини. Радите велики посао! Увек је добра пракса да се прво разумети доказана дизајна, како би се практично уче концепт, а затим играју са дизајном параметрима како би се нешто ново .. Ништа лоше у томе другара ... Има пуно људи на едабоард који ће вас подржати у вашем процесу учења .. Све најбоље! -Хемансху

[Куоте = невбие111; 733768] Иго, ваљда мислиш електронике. Ја га волим и студијска дизајн људи као процес учења. Да ли је погрешно да то уради? Ниси потребе да ме питате тако да знате шта питања и искористи реч "копија". ** Ја сам неспособан за промену дизајна народа као моје јер сам почетник .*** Било је тако непристојно да кажем да на некога ко је вољан да научи овој теми. Још једном, кажем хвала ти за било кога ко је икада одговорио на моја питања на овом форуму. Поздрав, Невбие111 [/ куоте] Поздрав, Извините због моје негативне коментаре, молимо вас да моје Апологисе за то. С поштовањем, Хуго

[Куоте = хуго00; 904080] Поздрав, Извините због моје негативне коментаре, молимо вас да моје Апологисе за то. Поздрав, Хуго [/ куоте] Добро хуго00 ... Сада мислим да је прави посао ... Све најбоље и кееп ит уп ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back