детекцију ивица слике

A

angu

Guest
Здраво, ја радим на са ивице откривање САР слике .... Мислим да можемо да користимо однос заснован метод Харрис ... Када сам га спроводи, своје не ради толико ... Да ли постоји било који метод ....... свако има примену метода изнад. молим вас да ми помогне Хвала унапред

Пробајте Матлаб Тоолбок обраду слика демо

како да примените Собел оператера у ЈПЕГ Имаге

И = имреад ('к.јпг') х = фспециал ('Собел') ц = имфилтер (и, х) то ће детектовати хоризонталне ивице помоћу Собел оператера. За откривање вертикалне ивице, ви схоуд користите транспонују Х.

[Куоте = с_цихан_тек] И = имреад ('к.јпг') х = фспециал ('Собел') ц = имфилтер (и, х), што ће детектовати хоризонталне ивице помоћу Собел оператера. За откривање вертикалне ивице, ви схоуд користите транспонују Х [/ куоте] или. Можете да користите или Лаплациан тренутак бази детекције ивице шему за хоризонталне и вертикалне ивице .. Први је једноставан диференцијатор маске и друга је директна примена централних момената неке слике ..

[Куоте = ресеарцх.сартхак] [куоте = с_цихан_тек] И = имреад ('к.јпг') х = фспециал ('Собел') ц = имфилтер (и, х), што ће детектовати [б] хоризонталне ивице помоћу Собел оператер [/ б]. За откривање вертикалне ивице, ви схоуд користите транспонују Х [/ куоте] или. Можете да користите [б] Лаплациан или тренутак на бази детекције ивица шема за хоризонталне и вертикалне ивице [/ б].. Први је једноставан диференцијатор маске и друга је директна примена централних момената неке слике .. [/ куоте] Здраво, ја такође радим на ивици откривања слике било ког облика. Може ли ико да ми објасни ПЛЗ вертикалне ивице или Лаплациан или тренутак бази детекције ивице шеми. И ја такође треба да имају тамну ивицу на ивици. Тханк унапред! Најмус

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back