L
lynx_phoenix
Guest
Имам прави стари телевизор који не ради у складу са људима који га је дао мени. Већ сам отворио диносауруса горе и већина њених прилично плеснивој тамо, оптерећења прашине и слично. оно што мене занима је електронски топ (без екрана), напајање, а можда и било шта друго што може бити интересантно и корисно, али не и стари ПЦБ наравно. на овим Имам неколико питања. Сте проверили сам онлине и чини се да је опасност по здравље са фосфора и неких других хемијских користе за екран мислим. с обзиром да је вакуум са унутрашње стране екрана, да ли би одвајање пиштољ са екрана завршити ширење опасних ствари широм моју собу, јер ваздух би журба у и узнемиравање то? Да ли постоји начин да се безбедно ово, ако уопште? пиштољ заглавио прилично тесно на левак (изгледа као и његови лепљењем тамо) и нисам сигуран да могу да схватим како своје треба да отпасти. Да ли постоји "уобичајен начин" да то урадите, или би требало да сам покуша да га скину са грубом силом? Такође, напајање изгледа да пијан и заварене на ствар тако да сам могао заборавити, али да ли постоји било шта друго што је јединствен за ове старе телевизоре који могу бити од интереса? Ја сам само скупљају за делове стварно. хвала