задужен пумпе излаз иде доле када ПМОС прекидач се налази између КП и оптерећења

A

allennlowaton

Guest
Добар дан свима. Ја бих да питам за све предлоге и идеје у вези са овим. Излаз наплате пумпе без прекидач 3.85В што је већ довољно за моју апликацију). Међутим, када постоји ПМОС прекидач већ да је излаз постаје 3.25В. Постоји 0.6В пад. Желим КП излаз да буде што је могуће већи. Је приказано испод је фигура наплате пумпе, прекидач и оптерећења. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/28_1310008707.јпг [/ имг] Хвала.

Ви не показују највећи повезивање вашег прекидача ПМОС. Је њена нвелл повезан са његовог извора, или можда на виши напонски? Да ли је ваша В [сизе = 1] ЦПМ [/ СИЗЕ] = О контролни сигнал довољно ниско да се у потпуности диск пребацити у триода региону?

Највећи део ПМОС је повезан са њеног извора. ВЦМП је или 0 или ВДД. ВДД је увек мања од излазне накнаде пумпе.

[КУОТЕ = алленнловатон; 924973] Највише ПМОС је повезан са њеног извора. [/ Куоте] У реду. [КУОТЕ = алленнловатон; 924973] ВЦМП је или 0 ... [/ Куоте] Такође у реду. [КУОТЕ = алленнловатон; 924973] ... или ВДД. ВДД је увек мања од излазне накнаде пумпе. [/ Куоте] Само идеја: Да ли је В [сизе = 1] ЦПМ [/ СИЗЕ] "офф" Контрола напона ВДД - ВцхаргеПумп = ВГС (ПМОС) вероватно довољно да отвори прекидач (мало) у току "офф" фази, тако да можете да изгубите неке снаге задужен пумпе? Ако не, ја бих ваљда В / Л однос вашег ПМОС прекидач није довољно велики за пуњење пумпе тренутно потребно. Тако да није довољно велика за ову тренутну да раде у триода региону. Да би добили ниске ВДСсат (триода региону), прекидач треба да буде дизајниран за око 10 пута струје.

На ВДД = 2.7В, ВцхаргеПумп пре него што је прекидач постављен је на 3.85В, али када ПМОС прекидач је већ присутна, ВцхаргеПумп пада на 3.25В. У овом случају, ВЦМП је на нули (0В) нивоа да бисте укључили ПМОС прекидач. Ширина ПМОС прекидач је исти као и прекидачи сам користио у задужена пумпе (В = 20000у, Л = 0.5у). Ја сам можда питао ВцхаргеПумп клонути изазива повезивање извор терминал ПМОС бисте се пребацили на излаз оптужбе пумпе. Као што знамо, извор терминал са ниском импедансом еквивалент.

[КУОТЕ = алленнловатон; 925271] ... Можда ВцхаргеПумп пад је последица повезивања извор терминал ПМОС бисте се пребацили на излаз оптужбе пумпе. Као што знамо, извор терминал са ниском импедансом еквивалент [/ куоте] То је оно што би требало да има.. Повезивање и контролу над својим ПМОС прекидач је сасвим у реду. Претпостављам В / Л однос Вашу уплату пумпе и прекидач транзистор (и) (40000) је [у] и даље сувише ниска [/ у] за ваше тренутне потребе (оптерећења). Покушајте да увећање тих размера (од стране анализирају симулација) и проверите да ли напона добија већи.

Ја сам симулацију користећи велики ПМОС прекидач уређаја. Резултат је и даље исти. Не.

[КУОТЕ = алленнловатон; 925551] Ја сам симулацију користећи велики ПМОС прекидач уређаја. Резултат је и даље исти. Не [/ куоте] Да ли сте такође повећати транзистора задужен пумпе. Може бити ПМОС прекидач уређаја (од оптужбе пумпе оптерећење) је довољно велики, али излазна импеданса вашег задужен пумпе сувише низак?

Променио сам своју величину прекидач који повезује задужен пумпе ВДД. Коло је сада исправно ради. хвала ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back