за обраду слике на ФПГА

S

samcheetah

Guest
ИМ планира да уради обраду слика на ФПГА за мој завршне године пројекат. Имам алтиум живи дизајн оцењивање комплет који има КСЦ3С400 ФПГА и ИМ планира да користи монохроматски М3188 камере. камера ће бити уграђена на пан и тилт механизам. главни циљ је да прати објекат. на пример, ако неко дође испред камере, то ће закључати на лицу особе и пан или нагнутим, тако да лице остаје у центру слике. још нешто, а визуелно ће бити доступан на ВГА монитор. Знам да постоји велики број људи на едабоард који би учинили такав пројекат. па, молим те помози.

аха ... сада радим исти пројекат, али немам евалуацију комплет, и морам да сада дизајн платформу хардвер, ја ћу користити Алтера ФПГА је [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 26 секунди: [/ цолор] [/ сизе] додам МСН: [емаил] ханзхир8461цн@хотмаил.цом [/ емаил]

Добро дошли Волим свој пројекат идеја. Ја сам Тхинкин Оф доин исто у мом коначном год пројекат. моје питање је .. да је могуће користити ФПГА ФПГА у Ур за видео обраду .. битхеваи ... су у готов Ур пројекта? хвала

лука ипак сам завршио мој пројекат. им сорри нисам добио питање. су вас да ли је могуће користити ФПГА као КСЦ3С400 у видео обраду. добро, ако је то питање онда да се може користити. али наравно не можете да урадите много са таквим ФПГА.

Добро дошли ... Желим да се пројекат са истим идејом свој. Желим да користим ниске ЦЦТВ разреда или Уебцамера (моноцхорме) за видео .. онда ФПГА ће учинити обраду видео и наћи разни образац (кугла (округли)) и О / П ФПГА треба да буде степ мотор, тако да можете пратити лопту. .. и приказ високе Видео количине кретања лопте користе добра камера (колор) и приказати га у ЦРТ монитора. Мислим да је коришћење ниска оцена камеру чини образац рецонгитион у ФПГА лако дати ????( Ур сугестију о томе образац рецонгнитион у ФПГА). На крају, како се допада идеја за моје. Заправо дошао из емитовања камеру Црицкет Гроунд у Енглеској, где и покретне камера око граничне линије прати лопту ... и од идеја. хвала

Мислим да интерфејса ЦЦТВ камере или камера са ФПГА ће бити тешко. јер ЦЦТВ камере су аналогне и веб камере су УСБ интерфејса. по мом мишљењу, интерфејса камера као Ц3088 или Ц3188 је много лакше. и ови модули имају такође користи у ЦМУЦам 1 и 2 у којима камера је повезивање са микроконтролером. Да заиста мање резолуције ће прорачуне много лакше и да ће учинити дизајн мала. али камера модул који сам горе предложио долази са опцијом да се смањи величину оквира, тако да није проблем. Надам се да помаже

Добро дошли сам доин моје основне завршне године пројекта. Мој колеџ немају ФПГА одбора или ЦМУЦАМ И модул. ЦМУЦАМ кошта око $ 110 и не какву ФПГА мој пројекат потребе. Мислим да је мој пројекат ће бити цостиер. Мој супервизор пројекта каже да факултет може да купи сада ФПГА одбора .. (али не знам којих је један). Молим вас реците ми који ФПГА одбора ће бити могуће да се мој пројекат .. молим вас дајте ми линк, цена, инфо, као и дистрибутер. Као што сам ја Непалу, ја сам овде нема ФПГА дистрибутер ... Ако сам у стању да се користи камера ... колико је тешко бити ... Да ли ФПГА одбора преузме спољне УСБ ....? Хвала остану у контакту

Им, такође радим свој основне завршне године пројекта. иоу донт треба да купите ЦМУЦам. све што је потребно је да купите ФПГА развој одбора и камера као Ц3188 или Ц3088 а што се тиче цене; [урл] хттп://ввв.елецтроницс123.цом/с.нл/сц.8/цатегори.241 /. Ф [/ урл] као и за ФПГА одбора, добро, Иве помиње у другим пост о Алтиум ЛивеДесигн комплет оцењивање. а овде је линк [урл] хттп://ввв.алтиум.цом/Продуцтс/АлтиумДесигнер/ЛивеДесигн/ [/ урл] [урл] хттп://ввв.алтиум.цом/Цоммунити/ЛивеДесигнЕвалуатионБоардс/ [/ урл] као за повезивање камера, и ја не могу рећи ништа о томе. али камера ће вас коштати онолико колико Ц3088 модула камере.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back