избор степер мотора

A

anju420

Guest
Ја радим на дизајну шприца пумпе. Планирам да користите униполарног, 2 фазе, хибрид степер мотора са 1,8 степена корак. Ја захтевају проток 0-10мл/хоур. сам одлучио да иде на 3717 МЗ да га возите. Молимо Вас обавестили шта Мотор и треба да изаберем за свој апликација оцене, отпор итд ... или где још могу да научим што је информација?

Здраво ању420, од вашег проток је ниско било мали степер ће урадити посао. Међутим, ако желите да будем прецизан, морате да нађете обртни момент потребан за рад шприца. Такође, морате да одлучите механизам опрему која се користи за конвертовање мотора-ротацију на шприцу-воки. То је боље да се одлучите корак угао након избора опрему која механизма-однос. Обртни момент мотора би требало да буде и горе да возе преносника јединице + шприца. Корак-угао би требало да се одлучи с обзиром на однос брзина-и проток. Затим можете отићи за добављаче спецификације за избор једног мотора. Хвала вам,

Мој однос је 1:120 Геар ... Како онда могу да одлучују о потребним обртни моменат?

Здраво, такође зависи од ефикасности преносника и снаге потребне да погурају шприца. Како икада једноставан начин за мерење обртног момента је, осим што израчунавања. Можете повезивање преносник са попуњеним шприц и затим пронађите обртног момента захтева да ротирате улазно-вратило преносника јединице (тј. где ће се повезати на точковима). Можете пронаћи неке информације о наставку везе, [УРЛ] хттп://ввв.елецтропривод.ру/аддитионал/степпер_мотор_селецтион_гуиде.пдф [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.велмек.цом/мотор_торкуе.хтмл] Избор Корак мотора - Брзина обртног момента вс [/ УРЛ] Надам се ово помаже,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back