извођење цутофф фрекуенци ниског филтер

B

billybud

Guest
Како могу да изведе формулу цутофф фреквенције другог реда Филтер пролаза ниских тонова? то је једноставно две фазе РЦ филтера, али када је у питању извођење цутофф фрекуенци једначине сам лице са ектраординарилии комплекс (бар за мене) свако може дати предлог? (Може бити линк за такав извођење?) Хвала унапред

Да, то није лако - међутим, прилично једноставно. Користите сложене функције за пренос (2. ред) и израчунати величине. Затим, подесите величину једнак 1/скрт (2) и решити за В. Али ја не препоручујем овај узрок поступак научићете не превише. Дакле, нормално и класичног приступа је да користите табеле у уџбеницима (компјутерски добијене на основу пола података) или филтер симулационих програма.

хвала вам пуно ЛВВ нажалост морам да ручно извео формулу, и ја ћу бити захвалан ако можете да ми помогнете у овом погледу. ја извести преносне функције, али не могу да га реши за в (не постане превише сложен) да ли имате препоруку? Где могу да нађем извођење пример? хвала унапред

[КУОТЕ = биллибуд; 805004] на жалост морам да ручно извео формулу, и ја ћу бити захвалан ако можете да ми помогнете у овом погледу. ја извести преносне функције, али не могу да га реши за в (не постане превише сложен) [/ куоте] Ако су оба РЦ фазе су одвојено једни од других то није превише компликовано (одвајање значи да је прва фаза РЦ није учитан од 2. фаза, јер је бафер између). У овом случају, једноставно помножите две функције преноса од 1. реда као што су: Х (ЈВ) = 1 / (1 + јвТ1) * 1 / (1 + јвТ2). Тако да се функција преноса 2. реда. Затим, величина може извести одвајањем реалне и имагинарне делове, респективно. Претпостављам да сте упознати са писањем магнитуда комплекса изражавања. Као следећи корак скуп ове величине једнак 1/скрт (2) што доводи до 4. једначину поретка. Међутим, имате среће, јер ова једначина има само још експоненти (В ^ 2 и в ^ 4). Тако да не може да замени В ^ 2 = к води до једноставног 2. једначине ред који се може решити коришћењем класичног приступа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back