израчунати за транзистор С-параметара и кола дизајн

A

azhana

Guest
пре него што се користе врсте транзистора, С-параметар мора бити препознати на првом месту. тако да сам само ВАН питати у пројектовању 868МХз Низак ниво буке појачало, ја би требало да користи транзистор који сам изабере. у приказу листа са подацима обезбеди транзистора БФР92А се не укључују С-параметар на 868 МХз. тако да сам треба да осмисле кола за мерење С-параметар тога. Питање је, како дизајнирати кола за мерење С-параметар ... молим вас да ми помогне у најкраћем могућем року ... поздрав

БФР92А има С-параметри упто 3ГХз 800МХз и 900МХз, укључујући. То је довољно да дизајнира низак ниво буке амплифиер.С-параметри се не мењају веома радикално између два линеарна фрекуенциес.А Симулатор ће урадити интерполацију на фреквенцији која није укључена у листу

од Ур одговор, како то да урадите линеарну симулација? Узгред, управо сам нашао лист са подацима за БФР92А који опсег фреквенција од најближе 800МХз до 1000 МХз, такође је могу? или ако у имати други лист са подацима у вези, може у то додати овде .. Ја само нека у Знаш, ја сам помоћу ЦСТ софтвер. Шта да радим следеће?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back