интеграција ментора и кратким ДФТ алата

A

adi.freaks.86

Guest
момци ја сам мало нов на тетрамак ... ја донт имати ДЦ у мом факултету, али имају тетрамак инсталиран, могу Стил протокол датотеку коју захтева тетрамак алатка генерисан од стране било ког ментора алата или ми конкретно треба од ДЦ синопсиса?

СТИЛ као ДФТ ДРЦ датотеку треба да буде интерцхангабле кроз сва три теста алата; Синопси-Тетрамак, ментор-ФастСцан & каденца сусрет-тест. . . То је прилично добро контролише ИЕЕЕ стандард стил. Раније, у 2006, када је СТИЛ развија, неки интероперабилност питања су видели. Лепа робусна сада! - Адам

хвала Адам .. можеш ли ми рећи који алати у ментора и каденцу производе ЈОС протокол датотеку коју могу користити као улаз у тетрамак. или брзо скенирање ментора графика је довољно за тестирање кола.

Имамо подешавање протока са Цаденце РТЛ компајлера. Команда за то је врите_атпг-СТИЛ> десигн.стил Ово онда може бити увезено у Тетрамак. Са ментором, претпостављам ДФТ саветник може да уради исту ствар. . - Адам

хвала адам ... можете ми дају било какву статичну фајл протокола, било које мале споја или чак декодера тако да ја могу пробати и користити га са тетрамак инсталиран на мом факултету ... хвала унапред

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back