каденца (виртуоз) Библиотека за симулацију уређаја у нм технологији

A

anita

Guest
Желим да симулира Силицијум нановодном транзистора и за које желим библиотека фајл за ритам у плз нанометарску технологију ми предложи где да га преузмем? хвала

Здраво Анита шта покушавате да урадите? Пронађи библиотеку нановодном уређај и његов модел створи нановодном из модела стандардни ЦМОС уређаја Додај нови уређај за библиотеку за коју већ модела?

господине, на пример, симулира коришћењем ЦКТ МОС уређај има Р зачин модела фајл за МОСФЕТ.екампле МОСФЕТ либ фајл као да је за ЦКТ симулацију помоћу силикона нановодном транзистор Да ли постоји неки либ фајл тамо, хвала: идеја: [цолор = "сребро"] [. сизе = 1 ]---------- Пост додат у 14:55 ---------- Претходни пост је био у 14:54 ----------[/ ВЕЛИЧИНЕ ] [/ цолор] Пронађи библиотеку нановодном уређај и његов модел

нема матерњи нановодном уређај у каденца библиотекама, ипак, основна нановодном модели су базирани на (СОИ) МОСФЕТ и / или других сексуално преносивих болести уређаје, вероватно је потребно да копирате модел из књижевности / Интернет и укључити га у симулацији

Сир Имам компактни модел СИНВТ и састоји се два диода Сцхоттки назад на леђа и између деплатион НМОС транзистор моду, али проблем је да кад год ја покушавам да симулира уређај показује на пример Сцхоттки диоде захтевају употребу модела Сир плз реците ми како Да бисте додали моделу? у каденца виртуоз

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back