како генерисати ЛЕФ фајл.

• Thread starter niladri.s.debnath
  • Start date
N

niladri.s.debnath

Guest
Здраво свима Да ли ми неко рећи како да генерисати ЛЕФ датотеке и алат да га генерише. .......

Потребан вам је Цаденце ИЦ445 алат, СПЦ сусрет, Синопсис алат, виртуоз ГУИ или ГДС-у аналогни блок. Када се либ. Датотека, библиотека компајлер може да се користи да би дБ. Фајл. Сада Дизајн преводилац / ударним може да се користи за читање дБ и да Верилог датотеку назад анотације [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 10:27.. - --------- Претходни пост је био у 10:24 ----------[/ сизе] [/ цолор] [урл = хттп://ввв.цаденце.цом/Цоммунити/форумс / п/11097/13103.аспк] Генерисање ЛЕФ датотеку из распоред - Цаденце заједнице [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад166379.хтмл [/ урл]

Здраво цксхиварам, хвала за одговор, у ствари ја сам студент тако да може у рећи мене детаљно како да креирате ЛЕФ фајл, десно од дизајна уласка, значи које кораке треба да прати који корак, тако да могу да у потпуности разуме ствар. Бићу веома захвална до У уколико је У може да ми каже у детаље.

Које су алатке које имају сазнања у вези? Да ли сте радили на било алате, као сада? требало би да имате знање било ког алата пре него што урадите ову вежбу ...

Мислим да Сажетак генератор ће бити најлакше.

Хи цксхиварам иа сам радио са Синопсис алата - ВЦС, пројектовање визија и у Цаденце - сусрет. 8.1 [сизе = 1 ]---------- порука додат у 15:48 ---------- Претходни пост је био на 15:46 ----------[ / сизе] [/ цолор] Здраво екликероомс хвала за одговор, али заправо нисам чуо ништа о апстрактном генератора, у нашем колеџу Синопсис и каденцом су на располагању, научили смо те само ........ Може у реците ми како да користите било који од ових за генерисање ЛЕФ фајлове ...........[ ЦОЛОР = "Силвер"]

провери ово [урл = хттп://ввв.еит.лтх.се/цадсис/абстрацт.хтмл] Резиме [/ урл]

Можете да проверите да ли сте Сажетак генератора доступан одласком на вашем ицфб од ЦИВ у Цаденце, а затим кликнути на Тоолс. Требало би да постоји апстрактан генератора опција на листи.

Хи Цксхиварам Заправо Проверио сам за апстрактне генератора алат, своје не постоји. Дакле, може у рећи мене неки други начин за генерисање ЛЕФ. Угодити помоћ мене.

Сусрет у Цаденце, Следи опис за генерисање ЛЕФ за Ур блок. Надам се да ово помогне .... лефОут СИНТАКСА лефОут [-5.3 | -5.4 | -5.5 | -5.6 | -5.7] [-ноЦутОбс] [-стрипеПин [-ПГпинЛаиерс]] [-специфиТопЛаиер [-ектрацтБлоцкОбс]] [-ектрацтБлоцкПГПинЛаиерс] ОПИС Генерише хијерархијски дизајн апстракт (ЛЕФ ) информације за текући усмеравају блок нивоу дизајна. По подразумеваној вредности, лефОут ствара моћ и подземних пинове на дизајн, и ствара исечке (опструкција) у блокаде за сигнала игле, Повер и Гроунд игле, Виас, и моћ и подземних пругама. Излаз ЛЕФ фајл садржи антену информације, ако покренете антена верификацију пре него што покренете одозго методологија користећи лефОут команду. У одоздо-нагоре проток (где блок није направљена помоћу цреатеПартитион команду), обично креирали једноставан ЛЕФ апстрактне који садржи: - један опструкцију (ОБС) облик по рутирање слој - сигнала игле налазе дуж границе блока - снага игле за врх метални слој Ако блок користи четири рутирање слоја од могућих шест нивоа, што би покрените следећу команду: лефОут-ноЦутОбс-стрипеПин-ПГпинЛаиерс 4-4 специфиТопЛаиер Можете користити команду лефОут после рутирање блока на нивоу дизајна . Параметри

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back