како да дизајнирате дигитални кола сат

R

raja25

Guest
Поздрав другари: Д: може неко да ми помогне у трцх како да дизајнирате дигитални кола сат плс плс фирндс???

Не разумем ваше питање. Ако желите да генеришете сатови у дигитални систем, можете можете ПЛЛ (фаза закључан петља) Надам се ово помоћи.

мислите ово [урл = хттп://елецтроницсеверивхере.блогспот.цом/2009/09/пиц16ф84а-цлоцк.хтмл] Свуда Електроника: ПИЦ16Ф84А сат [/ урл]

Мислим да у прво треба да научи бројача, а затим дизајн бројач који броји од 0 до 59, а када 60 оццус Ур ово контра треба да буде ресет и записник контра треба да буде инцреаментед по један, записник контра треба да буде ресетед на 60 и самим тим повећа ин шалтера сати ....

Хвала У толико пријатељ:) може у ГУИД ме како да се почне са г тешко уредјаји компоненте у стварању тајминг сат кола, као што знам о г мисли у рекао да не знам како да их користите у апликацији део Ура помоћи може? ..... довести ме на исправан пут ...??[ ЦОЛОР = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додат у 02:48 АМ ----- ----- Претходни пост је био на 02:47 АМ ----------[/ сизе] [/ цолор] пријатељ:)

[Урл = хттп://пицпројецтс.орг.ук/пројецтс/цоунтер/цоунтер.хтм] 4 цифре горе / доле бројач са унапред, ресет, држите и преливања ван [/ урл] могу бити од помоћи

У реду почети са једноставним осцилатор цкт као што су сат улаз у који можете наћи на различитим локацијама, користећи 555 тајмер, чија фреквенција у да подесите као 1 Хз мења свој Р & Ц вредности ...

могу добити било нпр кола да се почне са пријатељем?

за проверу основе ове једноставне дигиталне сатове: [урл = "хттп://ввв.енгинеерсгараге.цом/мицроцонтроллер/8051пројецтс/дигитал-цлоцк-АТ89Ц51"] на основу 7 сегменту [/ УРЛ] и на ЛЦД-у [/ урл].

хвала у врло много пријатељ:), и помоћи може у Тел мене било места су ја могу да науче основне Д микро-контролер и како да га програм са неким пројектима ... плс да ми помогне пријатељ? сам заостајање у МЦ знање? тако И је потребна ова помоћ?

Мислим да у би требало да почне са 8051 микроконтролером, што је лако. Сајт за 8051 микро-контролер је [урл = хттп://ввв.8051пројецтс.инфо/] Добродошли на мој сајт од 8051 [/ урл]

хеј имам друго коло са ПЦБ дизајн .... и ПЦБ дела се врши мВс сарму ... користи цадсофтеагле да отвори фајлове .....

имају уграђене сам шематски у пдф формату ....

Плс посетите [урл = хттп://ввв.8051пројецтс.инфо/прој.асп?ИД=80] Микроконтролер На Дигитални сат са алармом [/ урл] преко 8051

у могу да науче основе МЦ Јуст Гоогле је у могу добити бројне везе .... и да пргм ПИЦ у треба да имају "програмер" почне са било 8051 или ПИЦ ...

хвала у толико фриенди:) [ЦОЛОР = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додат у 17:58 ---------- Претходни пост је био на 17 : 52 ---------- [/ сизе] [/ цолор] хвала у Тала:) [ЦОЛОР = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додати 18:00 ---------- Претходни пост је био на 17:58 ----------[/ сизе] [/ цолор] а да је програмирање само концепт ја донт знати ја сам студирање о 8051 у мом микропроцесора и микроконтролера папиру али не иу практична знања мудар пријатељ?

посета овом сајту ....[ урл = хттп://ввв.8051пројецтс.нет/] 8051 микроконтролер ПИЦ-АВР-Пројекти Пројекти Туториалс ебоокс Библиотеке кодова: Новости [/ урл ]......

Желим да знам о микро-контролера пријатељ? тако потребна помоћ? [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додати 01:57 ------ ---- Претходни пост је био на 01:57 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = инцомплете_јерин; 798140] није добила сте раја ........ Поздрав, Јерин [/ куоте] ја. Желели да знате о микро-контролера пријатељ? Тако потребна помоћ?

престану да буду лењи молимо Вас да, ако у Гоогле-а о микро контролера у могу добити гомилу информација .... сте почели са дигиталним сат? [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додат у 03:14 ---------- Претходни пост је био на 03:10 ----------[/ сизе] [/ цолор] [урл = хттп://ввв.маким-иц.цом/продуцтс/мицроцонтроллерс/траининг/басицс/] Микроконтролер Обука - Основе [ / урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back