како да дизајнирате мили метар детектор таласа?

M

mesohaib

Guest
како да дизајнирате мили метар детектор таласа значи како да симулација копланарне талас водич повезан са мицростриплине да Сцхоттки диода у њему за откривање власт у њој, узбуђен извор енергије и да ће морати да одговара импедансе копланарне талас водич са? Микротракаста линија за избегавање власт лосс.алл овом пројекту мора да има да се дизајн у ХФСС ... љубазно ако неки орган да ми помогне у пројектовању овог пројекта ја ћу бити захвалан на [емаил] хим.месохаиб @ хотмаил.цом [/ емаил]

Здраво, ја сам радио на сличном пројекту пре око 6 година, и морам да поново копају моје белешке. У сваком случају, овде су неке од идеја за вас да почнете са. 1 - Морате димензије за ваш Сцхоттки диода за ХФСС симулацију 2 - Потребно је да ваш модел радиофреквентних прелаз из таласовода да сам цокиал дозволе пут ћу покушати да поново неке моје белешке и вратите се касније. Срећно са вашим пројектом. Боуцхи

[Куоте = боуцхи] Здраво, ја радио на сличном пројекту пре око 6 година, и морам да поново копају моје белешке. У сваком случају, овде су неке од идеја за вас да почнете са. 1 - Морате димензије за ваш Сцхоттки диода за ХФСС симулацију 2 - Потребно је да ваш модел радиофреквентних прелаз из таласовода да сам цокиал дозволе пут ћу покушати да поново неке моје белешке и вратите се касније. Срећно са вашим пројектом. Боуцхи [/ куоте] господине Р ми много греатфулл за Ур такве сарадње молимо Вас да нас ФВД неке корисне материјала са [б] Генерал фигура [/ б], тако да смо дошли да знају да како бисмо могли да се придруже [б] копланарне водич талас [ / б] са [б] микрострип ред [/ б] и како бисмо могли да Ф [б] их ЕЕД је извор енергије [/ б] чекају Ур позитиван одговор од стране хасеб: [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато након 12 минута: [/ цолор] [/ сизе] неки бди ХАВ помоћ за ХФСС в11?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back