како да започнете дизајн лакат Појасни филтера и шта је корак за обрачун

B

bai86

Guest
ХАИ све ... Ја стварно Ур помоћ у дизајну лакат филтера може у дајте ми идеју како да почнете дизајн Могу ли ХВ корак овог дизајна прорачуна

Прва ствар коју треба је скуп спецификација: Центар фреквенције и проток це урадити за почетак. нисам чуо термин "лакат филтера" користи за било шта осим сигнале радио фреквенција (ГХз, а не кХз). Тема је била овде обратио пре неколико година. Погледајте [урл = "хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад30059.хтмл"] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад30059.хтмл [/ урл]. Џеф

Могу ли да користим за цалцутион заједно линију дизајну лакат? било који коментар

Шнала филтер је врста пресавијени ивица заједно филтера. Можете / морате да користите у комбинацији линије модела. Ја не знам да ли имате приступ на огласе. МВО, ... или што ЕДА софтвера, али су интегрисане алатке које вам помажу пројектовању таквих филтера.

ИМ користите АВР ... заправо ИМ заглави на овај прорачун лакат дизајн

Жао ми сада не користе МВО годинама. Али постоје специјалисти за сигурно овде. [Урл = "хттпс: / / аврцорп.цом / Довнлоад / ФАК / енглески / аппнотес / едге_цоуплед_филтерс.аспк"] линк овде [/ УРЛ] за пријаву Напомена АВР о дизајнирању У-траке лакат филтера.

ко може да ми помогне да користите АВР у пројектовању лакат Појасни филтера .. И блнк сада

Здраво баи86, да ли сте прочитали документ у везу сам постед 2 постова горе? [Урл = "хттпс: / / аврцорп.цом / довнлоад / кб.аспк фајл ЕЦ_Мстрип_БПФилтер.пдф ="] опет овде [/ урл]. То је тачно корак-по-корак туторијал од АВР за пројектовање филтера лакат.

можете користити ифилтер у АВР за дизајн лакат. ифилтер могу да се отворе у чаробњаку за филијалу у пројекту картици у АВР. можете видети помоћ у вези са ифилтер. Прво изаберете тип филтера (БПФ, ЛПФ ... ...), а затим изаберите тип филтера реализацију (микрострип, стриплине ... ...). видети у прилогу ПИЦ [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/88_1301837445.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/88_1301837445_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ] То је врло лако употребу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back